Informatie over helderzien op paravieuw- en sieraden beurs

Door: Parastars  23-05-2011
Trefwoorden: Medium, Paragnost, Helderzien

Het afgelopen weekend werd de jaarlijkse paravieuwbeurs en sieradenbeurs georganiseerd, beursliefhebbers konden twee dagen lang terecht voor een ruim en veelzijdig aanbod. Behalve deze twee beurzen werd er ook een reptilicabeurs gehouden.
 
Tijdens de paranormale beurs konden beurs bezoekers kennis maken met alternatieve genees wijzen, new age, helderzienden, paragnost en medium. Bezoekers krijgen op zo een beurs een idee van het aanbod op spiritueel vlak. Helderzienden, paragnosten en magnetiseurs die kunnen helderzien, zijn aanwezig op de beurs om bezoekers te helpen om hun spirituele geest te ontdekken.  Op beide beursdagen werden er demonstraties en lezingen gegeven die helemaal gratis bezocht werden. Aan de demonstraties en lezingen werkten bekende paragnosten en alternatieve genezers mee.
 
Ook een bezoekje aan de sieradenbeurs en reptilicabeurs was zeer populair het afgelopen weekend. Diverse aanbieders in verschillende prijsklassen boden een diversiteit aan kralen en materialen aan voor bijvoorbeeld hobbyisten, daarnaast werden er ook workshops gegeven. Op de reptilicabeurs konden mensen terecht voor informatie en verkoop van reptielen, insecten en spinnen. Op de beurs konden mensen ook terecht voor een speciale mini cursus om de angst voor spinnen te overwinnen.
 

Trefwoorden: Helderzien, Helderzienden, Medium, Paragnost