Paravieuwbeurs met paragnosten en helderziende wederom een succes

Door: Parastars  11-04-2011
Trefwoorden: Paragnost, Helderziende, Paragnosten

Het afgelopen weekend werd voor de 32e keer de Paravieuw paranormaalbeurs georganiseerd. Op de beurs waren oneindig veel standhouders aanwezig op het gebied van alternatieve geneeswijzen, new age artikelen, sieraden en nog veel meer.

De paraviewbeurs is een beurs voor iedereen die vragen heeft met betrekking tot gezondheid, werk, relatie, carrière enz. of gewoon voor mensen die kennis willen maken met een paragnost of helderziende. Een bezoekje bij de paragnost geschiedt zeer ontspannen en gemoedelijk. Sommige paragnosten maken gebruik van een foto of een sierraadje om vragen te beantwoorden. Behalve consulten werden er ook lezingen omtrent verschillende onderwerpen gegeven. De lezingen en demonstraties door bekende paragnosten en alternatieve genezers mochten geheel gratis bezocht worden.

Bezoekers van de paravieuwbeurs konden gelijktijdig de sieradenbeurs bezoeken op dezelfde locatie. Een variëteit aan handgemaakte sieraden uit verschillende landen en culturen werden tentoongesteld aan de bezoekers. Daarnaast konden de bezoekers profiteren van speciale beurs kortingen en workshops. 

Trefwoorden: Helderziende, Paragnost, Paragnosten