Sjoerd Jacobs Makelaardij en Taxaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marktstraat 25 A , 6067 BT Linne, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail

Over Sjoerd Jacobs Makelaardij en Taxaties

Sjoerd Jacobs Register Makelaar Taxateur o.z.,
specialist in taxaties en persoonlijke aan- en verkoopbegeleiding!

Gespecialiseerd in kleinschalige en persoonlijke aan- en verkoop begeleiding. Tevens deskundige taxatie van particulier- en bedrijfsonroerend goed. Register Makelaar-Taxateur o.z. Ingeschreven in Kamer Wonen/MKB Ingeschreven in Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

De basis van een Makelaar-Taxateur ligt voornamelijk bij het bepalen van de “taxatiewaarde”.

Sjoerd Jacobs Register Makelaar-Taxateur taxeert niet alleen voor particulieren maar ook voor banken en financiële instellingen, notarissen, advocaten, accountants, fiscus en andere bedrijven.

Sjoerd Jacobs RMT is vastgoedcert gecertificeerd en ingeschreven in een tweetal kamers nl. bij de kamer Wonen alsmede de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

Sjoerd Jacobs RMT is bevoegd om "gevalideerde" taxaties uit te brengen conform de voorwaarde van NHG (Nationale Hypotheek Garantie)

Taxatierapporten worden om uiteenlopende doelen opgemaakt o.a.:

Aankoop-/verkoop:
De taxatiewaarde vormt de basis van zowel de vraag- als de verkoopprijs van onroerende zaken en is medebepalend voor de beslissing om tot aankoop of verkoop over te gaan.
Bij voorkeur kunt u het beste vooraf een taxatierapport laten opmaken. Dit rapport geeft u inzicht in de waarde en u kunt nu beter onderhandelen.

Hypotheek:
Ook bij het aanvragen van een hypotheek moet doorgaans een taxatierapport worden overlegd. Of u nu gaat verbouwen of u heeft zojuist een woning gekocht. Onze uitgebreide taxatierapporten zijn conform het allerlaatste taxatiemodel en worden geaccepteerd door alle banken.
Tevens worden onze taxatierapporten geaccepteerd voor Nationale Hypotheek Garantie.

Notaris, accountant en fiscus:
Soms komt het voor dat een notaris of accountant opdracht geeft voor een taxatie.
Denk hierbij aan het bepalen van de nalatenschap, het recht van gebruik en bewoning, echtscheiding of een omzetting van privé naar zakelijk.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/sjoerdjacobsmakelaardij/
Twitter: https://twitter.com/sjacobsmakelaar

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sjoerd Jacobs Makelaardij en Taxaties in Marktstraat 25 A, Linne Limburg 6067 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Linne Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Linne Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Linne Limburg, 6067 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826995]