Automobielbedrijf Het Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 3 , 6051 AE Maasbracht, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Automobielbedrijf Het Centrum

Waarom en op welke wijze bieden wij onze producten en diensten aan en op welke klantenkring richten wij ons? Wij richten ons hoofdzakelijk op de particulier, de klein-zakelijke autobezitter en de lease-rijder. Deze klantenkring moet bij ons op alle reparatie- en onderhoudsvragen niet alleen een deskundig antwoord en goed advies ontvangen, maar mag op geen enkele vraag het antwoord: “nee, dat kunnen wij helaas niet” mogen horen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de 4 bekende hoofdmerken van de Volkswagengroep en hebben hier het equipement van de werkplaats en de kennis van de medewerkers volledig aan aangepast. Wat wij onze klanten kunnen aanbieden is zeer divers; uiteraard het reguliere onderhoud volgens fabrieksvoorschrift. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de merken die vallen onder de VW-groep, maar ook voor alle andere automerken. Waar u nog meer voor terecht kunt is o.a. sleutels inlezen, update van het motormanagement, schadeherstel, spotrepair, airco reparaties, ruitvervanging en ruitreparatie, apk. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Tevens bemiddelen wij bij de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s Historie In 1956 begon Jan Smeets als zelfstandig ondernemer een garagebedrijf in Maasbracht. Na enkele jaren werd hem het dealerschap van NSU aangeboden, wat na enkele jaren overging in het dealerschap voor Volkswagen en Audi.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Automobielbedrijf Het Centrum in Industrieweg 3, Maasbracht Limburg 6051 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Maasbracht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maasbracht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maasbracht Limburg, 6051 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827384]