G & W Gezondheidswinkel Pedicure en Schoonheidsinstituut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenweg 11 , 6051 HG Maasbracht, Limburg
Maasgouw, Maasplassen en Meinweg

E-mail

Over G & W Gezondheidswinkel Pedicure en Schoonheidsinstituut

Wij ontmoeten u regelmatig in onze G&W winkel en vinden het heel prettig dat u ons nu ook terug kan vinden op www.G&Wmaasbracht.nl. U kunt onze website thuis bekijken op uw computer en ook op uw tablet of Smartphone als u onderweg bent.

Onze deskundige medewerkers helpen u graag in onze winkel, zij hebben ruime ervaring en uitgebreide kennis van onze producten. Daar waar nodig en gewenst, gaan zij graag met u in gesprek om samen tot een goede keuze te komen.

Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. Het team van G&W Maasbracht kan u een goede ondersteuning geven voor een gezond leven. Of het nu om gezonde voeding, homeopathische middelen, natuurlijke cosmetica, of vitaminen en mineralen gaat uw G&W Maasbracht zoekt voor u altijd naar de beste oplossing.

Meermin

Binnen ons schoonheidscentrum kunt u in alle rust genieten van onze schoonheids- en voetbehandelingen.
Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een S.P.A schoonheidsbehandeling. Bij deze behandeling staat aromatherapie centraal. Met deze therapie worden speciaal aan uw huidtype producten samengesteld en gebruikt tijdens de behandeling. Een uniek product voor uw huid. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een deelbehandeling. Zoals harsen, wenkbrauwen epileren en wimpers verven. Dit geeft u de mogelijkheid om een behandeling speciaal naar uw behoefte samen te stellen. Epileren met touw is ook een methode waar wij mee werken. Deze Arabische manier van epileren verwijdert de meest fijne haren. En is ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Bij onze pedicure kunt u terecht voor al uw voetproblemen. Verwijderen van eelt en likdoorns, nagels knippen. Of geniet van een ontspannen voet- en onderbeen massage.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Health Food Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is G & W Gezondheidswinkel Pedicure en Schoonheidsinstituut in Molenweg 11, Maasbracht Limburg 6051 HG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Maasbracht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maasbracht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maasbracht Limburg, 6051 HG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3786245]