MySolutionStore Limburg biedt een Microsoft Dynamics NAV implementatie tegen een vaste prijs

MySolutionStore Limburg biedt een Microsoft Dynamics NAV implementatie tegen een vaste prijs van Extended Business Integration (xbi)

Door: Extended Business Integration (xbi)  20-04-2007

MySolutionStore

MySolutionStore biedt hapklare Microsoft oplossing

MySolutionStore biedt bedrijven een op hun specifieke branche gerichte oplossing met e-mail, CRM, Microsoft Office en Microsoft Dynamics NAV, klantspecifiek ingericht en klaar voor gebruik.


Grote bedrijven kunnen hun ICT (installatie/beheer) uitbesteden aan een specialist. MySolutionStore is de eerste automatiseerder voor specifieke MKB- ondernemingen. Het biedt hen kant-en-klare bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie, voor een vast bedrag.

Een van de irritatiepunten van bedrijven is dat zij vaak met verschillende leveranciers te maken hebben: voor de kantoorsoftware, de netwerkconfiguratie, etcetera. Bij vragen of problemen moeten ondernemers er zelf voor zorgen dat hun leveranciers gezamenlijk met een oplossing komen.


MySolutionStore biedt hen een alternatief. De automatiseerder kan hen een complete, op Microsoft-technologie gebaseerde ICT-oplossing bieden inclusief onderhoud. De ondernemer krijgt daarbij dus ook één aanspreekpunt.

Dankzij een vaste lage prijs zijn de kosten volledig voorspelbaar en komen ondernemers niet voor onaangename verrassingen te staan.


MySolutionStore biedt ondernemingen vanaf vijf medewerkers kant-en-klare, complete Microsoft-oplossingen voor de werkplekautomatisering. De oplossing is middels Microsoft Dynamics NAV geoptimaliseerd voor specifieke branches en wordt binnen een vastgestelde termijn geïmplementeerd en klantspecifiek ingericht. Dankzij verschillende regionale vestigingen zijn klanten altijd verzekerd van snelle hulp bij vragen. Hiermee krijgen ondernemingen de beschikking over aantrekkelijk geprijsde, complete bedrijfoplossingen met één lokaal aanspreekpunt, maar gesteund door een overkoepelende organisatie.

De MySolutionStore-oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV voorzien in alle zakelijke behoeften van ondernemingen, van klantbeheer en facturatie tot e-mail en rapportages. Dankzij de volledig geïntegreerde en vertrouwde Microsoft-omgeving kunnen medewerkers snel aan de slag met de tools die zij al kennen: Word, Outlook, PowerPoint en Excel. Daarmee hebben zij toegang tot onder andere de financiële administratie, klant- en bestelgegevens, e-mail, voorraadinformatie en nog veel meer.


Door deze standaard Microsoft-oplossing kunnen ondernemers profiteren van tal van voordelen op het gebied van gebruiksgemak, bedrijfszekerheid en integratie. Ze kunnen gewoon meer doen in minder tijd. En dat is iets waar iedere ondernemer, groot of klein, altijd naar streeft. MySolutionStore richt zich op het ontzorgen van de werkplek.
MySolutionStore biedt MKB bedrijven een complete, bedrijfsbrede automatiseringsoplossing, tegen een vaste lage prijs. Doordat ook de implementatie, de updates en de ondersteuning in het bedrag zijn opgenomen resten er geen onzekerheden en kan de klant zich volledig richten op haar bedrijfsvoering. Eindelijk is er een leverancier die complete, geïntegreerde oplossingen aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs.


Kijkt u ook op de website www.mysolutionstore.nl waar onder meer informatie beschikbaar is over het MySolutionStore concept, waarbij naast de bedrijfsadministratie in Microsoft Dynamics NAV zelfs ook de overige Microsoft-software, hardware en implementatiekosten ondergebracht kunnen worden in een vaste prijs per gebruiker per maand! Uw werkplekautomatisering blijft hiermee "evergreen" (altijd up-to-date) en de investeringskosten zijn tot op de eurocent nauwkeurig bekend.

Simplify Complexity


Contact Extended Business Integration (xbi)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share