Advocatenkantoor Themis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parkweg 28 , 6212 XN Maastricht, Limburg

E-mail

Over Advocatenkantoor Themis

Themis Advocaten is een full-service advocatenkantoor dat op vrijwel ieder rechtsgebied thuis is. Hoewel het kantoor al bestaat sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw, is het nog steeds een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich constant aanpast aan de eisen van deze tijd.

Dit komt het beste tot uitdrukking in de uitstekende ICT-infrastructuur, het gebruik van keurmerken om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen (Huis Advocaten en Omnius) en veel aandacht voor de (permanente) opleiding van de advocaten. Met vestiging in Maastricht en zusterkantoren in Aken en Tongeren, neemt Themis Advocaten al decennia lang een vooraanstaande positie in binnen de advocatuur in Zuid-Limburg en de Euregio.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/themisadvocaten/

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocatenkantoor Themis in Parkweg 28, Maastricht Limburg 6212 XN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6212 XN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823506]