Annadal Diëtistenpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brouwersweg 100 , 6216 EG Maastricht, Limburg

E-mail

Over Annadal Diëtistenpraktijk

Diëtistenpraktijk Annadal biedt een deskundig en onafhankelijke begeleiding voor iedereen. Ik ben Claudia Frijns, diëtiste en professioneel life coach. Ik bekijk samen met u hoe u voedings- en dieetadviezen in uw persoonlijke situatie en dagelijks leven kunt inpassen. Ik begeleid u professioneel, oprecht en gericht en ik zal u aanmoedigen uzelf te helpen om u persoonlijk te ontwikkelen en om uw doelen te bereiken. Een advies op het gebied van voeding is maatwerk. Dat betekent dat ik aanpassingen in uw bestaande eetpatroon zal maken die zoveel mogelijk aansluiten bij uw behoeften en wensen. Bovendien wordt door de persoonlijke begeleiding en een gewillig oor een zo hoog mogelijke service geboden. Als u voor mij kiest bent u verzekerd van een goede kwaliteit van de gegeven adviezen.

U kunt bij mij terecht voor al uw voedingsvragen maar ook waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Als professioneel life coach heb ik de mogelijkheid om u nog gerichter te begeleiden met al uw vragen en kan ik breder kijken dan voeding alleen. Ik merk dat ik door deze benadering betere resultaten met u kan boeken.

Kaart

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dietitians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Annadal Diëtistenpraktijk in Brouwersweg 100, Maastricht Limburg 6216 EG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6216 EG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823776]