Athos Eet-Maakt-Doet

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Athoslaan 12 A , 6213 CD Maastricht, Limburg

E-mail

Over Athos Eet-Maakt-Doet

Athos is gehuisvest is een karakteristiek oud schoolgebouw aan de Athoslaan in Maastricht.

Athos biedt mensen middels verschillende zinvolle en vooral ook leuke werkzaamheden een podium, om te kunnen meedoen naar vermogen en om van waarde te zijn, een plek waar men gezien wordt! Onze activiteiten zijn gericht op het bevorderen van de zelf -en samenredzaamheid zodat men ook buiten Athos meer in staat is om te kunnen meedoen naar vermogen.

De kracht van Athos zit in het bij elkaar brengen van mensen uit verschillende doelgroepen én het aanbieden van aantrekkelijke werkzaamheden/activiteiten binnen onze drie pijlers; Athos Eet, Athos Maakt en Athos Doet.

We werken aan het creëren van een kwalitatief goed podium, om het talent van onze mensen te kunnen laten zien aan de maatschappij. Om mensen trots te laten zijn op wie ze zijn, op wat ze maken en of doen.

We doen dit in een vorm van sociaal ondernemerschap. Als sociale onderneming willen we een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen in het oplossen van een maatschappelijk probleem. We laten zien dat het bij elkaar brengen van mensen met verschillende achtergronden (kwetsbaar en minder kwetsbaar) een positief effect heeft op maatschappelijke participatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Athos-Eet-Maakt-Doet/860418117313204

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Athos Eet-Maakt-Doet in Athoslaan 12 A, Maastricht Limburg 6213 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6213 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821657]