Autoschade Merkelbag

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molensingel 21 , 6229 PB Maastricht, Limburg

E-mail

Over Autoschade Merkelbag

Autoschade Merkelbag is een hoogwaardig autoschadeherstelbedrijf, dat al ruim 30 jaar gevestigd is in maastricht. De huidige lokatie is het autoparc in randwijk, waar wij alweer sinds 1988 onze intrek hebben genomen.De geschiedenis van Autoschade Merkelbag begint in 1968 met de exploitatie van een Shell servicestation in Nuth. Snel ontwikkelt zich bij het servicestation een reparatiewerkplaats en een jaar later opende Ger Merkelbag, de grondlegger van het bedrijf, een tweede Shell servicestation met reparatiewerkplaats in Maastricht. Tijdens en na de oliecrisis werd de aandacht volledig gericht op het autoschadeherstel.De volgende stap is verhuizing naar nieuwbouw in de Beatrixhaven te Maastricht. Hier wordt het bedrijf uitgebouwd tot een autoschadeherstelbedrijf dat al zeer snel een goede naam en reputatie opbouwt bij veel grote verzekeringsmaatschappijen.In 1988 wordt het Autoparc gerealiseerd en Autoschade Merkelbag tekent voor een schitterend bedrijfspand binnen dit complex.Nu kan men terugkijken op een periode van ontwikkeling en groei.

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Autoschade-Merkelbag-Maastricht/202697956525097

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autoschade Merkelbag in Molensingel 21, Maastricht Limburg 6229 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6229 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815754]