Autoschade-schadenet maastricht Bv

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weerhuisweg 7 , 6226 NC Maastricht, Limburg

E-mail

Over Autoschade-schadenet maastricht Bv

Schadenet Koenen is een transparante organisatie met duidelijk communicatielijnen. Een grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Koenen zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de Arbo-voorschriften wordt gewerkt.

Schadenet Koenen zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet Koenen door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Alle franchisenemers repareren onder milieunormering, keurmerk en regelgeving als FOCWA, ISO, KZS, Milieuvergunning en -certificaat.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit).

Schadenet Koenen is een een FOCWA Eurogarantbedrijf waar u 4 jaar garantie krijgt op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is Autoschade-schadenet maastricht Bv in Weerhuisweg 7, Maastricht Limburg 6226 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Schadeherstel Auto diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Schadeherstel Auto per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6226 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228483]