Beers Huid- en Oedeemtherapie V H G van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koningin Emmaplein 8 , 6214 AC Maastricht, Limburg

E-mail

Over Beers Huid- en Oedeemtherapie V H G van

In Polikliniek 'den Regenboeghe' heeft Vera van Beers, huid- en oedeemtherapeute, haar praktijk. De behandeling vindt plaats volgens afspraak.

Vera van Beers studeerde aan de Hogeschool Eindhoven en Utrecht en is sinds 1985 gediplomeerd huid- en oedeemtherapeute en lid van de Ned. Ver. van Huidtherapeuten. Ze heeft haar praktijk op drie locaties. Iedere maandag is ze werkzaam in het Zuyderland medisch centrum Dr. H. van den Hoffplein 1, Geleen-Sittard, tel. 088-4597765). Op de overige dagen is ze werkzaam op de locatie in Maastricht (Kon. Emmaplein 8, 6214 AC, Maastricht, tel. 043-3476598) en de locatie in Maaseik (Kon. Albertlaan 34 te Maaseik, tel. 0032-89572555. Alle behandelingen worden vergoedt uit de basis en of aanvullende verzekering. Ze is oa gespecialiseerd in het reduceren van lymfoedeem en daarna het aanmeten van elastische kousen en hulpmiddelen bij oedeem. Daarnaast geeft ze graag vrijblijvend advies mbt huidzorg en huidproblemen, wel graag na afspraak.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Endodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is Beers Huid- en Oedeemtherapie V H G van in Koningin Emmaplein 8, Maastricht Limburg 6214 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6214 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826348]