Bernadet Schouten- Jardin de la Danse

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alexander Battalaan 20 , 6221 CD Maastricht, Limburg

E-mail

Over Bernadet Schouten- Jardin de la Danse

Bernadet richt zich op het geven van balletlessen voor volwassenen, behalve voor jonge volwassenen ook t.b.v. de doelgroep 40+, 50+, 60+

Waarom ballet voor volwassenen?
Omdat de balletoefeningen zorgen voor een betere houding, soepele gewrichten en sterke lange spieren, ongeacht aanleg en/of leeftijd, lichaamsbouw of danservaring. De balletles inspireert door de prachtige muziek begeleiding.

Klassiek ballet basic/beginners voor volwassenen
In de ballet basic/beginners klas wordt gewerkt vanuit de Vaganova methode: het trainingsprogramma is zodanig ontwikkeld, dat je je bewust bent van het hele bewegingsapparaat in elke beweging met aandacht voor zowel het bovenlichaam als benen en voeten.
Doordat wordt begonnen met floorbarre* leer je correct uitdraaien vanuit het heupgewricht en het maximaal opstrekken van benen en voeten.
Deze les is geschikt voor iedereen die wil beginnen met klassiek ballet ongeacht je leeftijd, voor de gevorderde ballet leerling, maar ook voor mensen die deze les willen doen als work-out voor een sterk en soepel lichaam.

*bij floorbarre doe je de balletoefeningen liggend/zittend op de grond. Doordat er geen weerstand is van de barre, kun je je beter concentreren op de juiste lichaamshouding.

Klassiek ballet beginners t/m gevorderden voor volwassenen Na circa 1 jaar ballet basic heb je het niveau bereikt dat je kunt beginnen met een reguliere balletles, die bestaat uit barre, milieu en diagonaal.

Balletworkout

De ballettechniek wordt als basis gebruikt bij deze workout. De focus ligt op het versterken van je bewegingsapparaat d.m.v. de uitdraaitechniek vanuit de heupen, waardoor je de souplesse van je gewrichten versterkt. Je werkt aan spiergroepen die je normaal gesproken niet gebruikt zoals de binnenkant van je dijen; hierdoor train je strakkere bovenbenen. Ook je rug wordt versterkt door het houden van je armen in een bepaalde positie en het constant werken aan een goed alignment.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bernadetschoutendans/

Categorieën: Dance Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bernadet Schouten- Jardin de la Danse in Alexander Battalaan 20, Maastricht Limburg 6221 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6221 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815661]