Bmetric fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 126 , 6227 BR Maastricht, Limburg

E-mail

Over Bmetric fysiotherapie

De praktijk is kleinschalig, persoonlijk en gericht op individuele behandelingen. Door deze aanpak bouw ik al snel een band op met mijn patiënten. Een band met mijn patiënten is volgens mij cruciaal binnen het behandelproces. We zijn bezig met een actieve aanpak. Oefentherapie en training is keer op keer effectief bewezen, zowel binnen mijn eigen ervaring als binnen de wetenschap.

Advies op maat is hierin ook belangrijk. Ben je klaar met de behandeling en klachtenvrij? Dan begint het pas. Met praktische tips en advies zorg ik ervoor dat je gezond en fit kunt sporten of je alledaagse dingen kunt uitvoeren.

Mijn ervaring als fysiotherapeut strekt zich uit over een breed scala van gezondheidsklachten. Mijn affiniteit ligt o.a bij het behandelen van sportblessures en orthopedische klachten, denk hierbij aan knieklachten of schouderklachten. Ook lage rugklachten en nekklachten waarmee veel mensen te maken krijgen, vallen onder mijn expertise.

Oefeningen en trainingen zullen altijd op de voorgrond staan, in combinatie met passieve technieken zoals massage of tapen krijg ik alle klachten effectief en blijvend verbeterd.

Naast fysiotherapie kunt u in de praktijk ook terecht voor Osteopathie, personal training, inspanningstesten, ademgas-analyse, fietspositiemetingen en hardloopanalyses.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bmetricfysiotherapie/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bmetric fysiotherapie in Dorpstraat 126, Maastricht Limburg 6227 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6227 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228589]