CITAVERDE College

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geusseltweg 45 C , 6225 XS Maastricht, Limburg

E-mail

Over CITAVERDE College

‘Groen’ is meer dan je denkt. Agrologistiek, food, dierenwelzijn, teelt, detailhandel, de groene ruimte, natuurlijke vormgeving, toerisme en recreatie; het valt allemaal onder de noemer Groen en onder ons opleidingsaanbod. We hebben allemaal Groen nodig in ons leven. Of het nu bossen, parken of weilanden zijn. Of misschien zelfs dat plantsoen om de hoek. Maar Groen is ook voedsel, gezondheid, recreatie, natuur, dier of milieu.

De toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en de herkomst van voedsel creëert nieuwe beroepen en vraagt om goedopgeleide mensen. Goed onderwijs staat bij ons hoog in de vaandel. Daarnaast heerst er een goede sfeer op school waardoor leerlingen zich thuis voelen. Veel opleidingen die het CITAVERDE College aanbiedt, zijn aangepast aan de vraag van de regio. Een keuze voor een toekomst in Groen is een keuze die je maakt met je hoofd én je hart. Het groener maken van onze samenleving is namelijk voor iedereen van belang.

Het CITAVERDE College biedt verschillende brede opleidingen aan verschillende groene sectoren zoals; vormgeving, natuur en bosbeheer, recreatie, milieu, infrastructuur, greenport, veehouderij en sport en dierenverzorging.

Maar we bieden ook onderwijs voor volwassenen. Wil je na je studie nog door in de groene sector? Dat kan uiteraard ook bij CITAVERDE College. In de regio Zuidoost-Nederland is CITAVERDE Bedrijfsopleidingen dé opleider voor de groene sectoren. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen verzorgt MBO opleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen in de sectoren agro business, groenvoorziening, overheid, logistiek, detailhandel, food en zakelijke dienstverlening.

Onze leerlingen vertellen ons verhaal. Want zij zijn het beste bewijs dat Groen werkt. Doordat we in ons onderwijs veel met de praktijk samenwerken, komen zij erachter waar hun talenten liggen. We bieden verschillende opleidingen en traject aan, voor zowel VMBO als MBO. Met een VMBO of MBO-Groen diploma kun je alle kanten op.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Citaverde-College-Natuur-water-recreatie-opleiding-Watermanagement-599748363469039/

Categorieën: Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is CITAVERDE College in Geusseltweg 45 C, Maastricht Limburg 6225 XS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Techniek diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Techniek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6225 XS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819755]