Straatgolf winnaar Columbus Trofee 2007

Straatgolf winnaar Columbus Trofee 2007 van Columbus Trofee

Door: Columbus Trofee  12-12-2006
Trefwoorden: Ondernemerschap, Mecc, Efff

De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor jonge en eigenzinnige ondernemers, die werkzaam zijn als toeleverancier aan de Horeca. Deze prijs is een initiatief van Horeca Projectburo Mise en Place en MECC Maastricht, en wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Van de ruim 30 aanmeldingen waren er in de laatste ronde nog 7 kandidaten over die streden om de vijf finaleplaatsen én uiteraard de Columbus Trofee zelf.

De vijf finalisten krijgen door de Columbus Trofee de mogelijkheid zich te profileren op één van de voornaamste horecabeurzen van Nederland: de BBB in de laatste week van januari 2007 in MECC Maastricht. Op deze horecavakbeurs wordt een Columbusplein gecreëerd van meer dan 600m2, waar de finalisten een stand krijgen. De uitreiking van de Columbus Trofee - de wisseltrofee én de geldelijke prijs van €2.500 – zal plaatsvinden gedurende de officiële opening van de BBB en EFFF op 22 januari 2007.

De winnaar van de Columbus Trofee 2007 is Patrick Lehman met zijn bedrijf Straatgolf. Straatgolf is een concept dat briljant is door zijn eenvoud. Horecabedrijven die een straatgolflicentie aanschaffen kunnen zonder al teveel inspanning extra omzet per jaar genereren. Bedenker Patrick Lehman, onconventioneel, doortastend en succesvol is dan ook de terechte winnaar van de Columbus Trofee 2007. "De stille horeca-uurtjes zijn een stuk drukker geworden omdat er veel groepen mensen zijn die voor niet al teveel geld samen een middag iets leuks willen gaan doen", aldus Lehman.

Naast Straatgolf zullen de andere finalisten Emira Kunstchoc, Bagstage Drinks, Mobile Cycling band en Minicards zorgen voor enthousiaste en innovatieve invulling van het Columbusplein. Daarnaast zullen o.a. Smith en Dorlas en Levens hun plaats hebben rond het ei van Columbus op de beursvloer.

Trefwoorden: Efff, Hotellotop.nl, Mecc, Ondernemerschap