Effectief communiceren met Kinderen

Door: DE MENTALE OPKIKKER  06-08-2011
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling

Ouders, verzorgers, leerkrachten, hulpverleners: ze krijgen vaker commentaar dan advies. Misschien dat u het herkend. Maar wie helpt u nou?
Met deze training leert u praktische en direct toepasbare vaardigheden om een goede relatie met de kinderen waarmee u werkt, leeft of leert te behouden en tot stand te brengen.
Met deze training bent u in staat:
& Zo te luisteren dat kinderen zich begrepen voelen.
& Zo te praten dat kinderen u ook begrijpen.
& Zo conflicten op te lossen dat iedereen wint en niemand verliest.
& Zo afspraken te maken dat iedereen zich eraan houdt.
& Zonder ruzie om te gaan met verschillende meningen en inzichten.

De beste elementen uit o.a. de Gordon methodiek, NLP, en provocatief begeleiden komen aan bod. U leert de meeste effectieve en in praktijk bewezen vaardigheden zelf toe te passen. En dat op een manier die bij u past. Het trainingsmateriaal helpt u daarbij.
In deze training is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van eigen praktijkvoorbeelden.

Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling

Andere producten en diensten van DE MENTALE OPKIKKER

06-08-2011

Personal / Mental Coaching

Onder de naam De Positieve Intentie help ik, Marcel Thewissen, mensen zoals u om van hun meest uiteenlopende klachten af. Geen gezapig gehum. Geen geestdodende pillen (we hebben in Nederland al zo'n 1,5 miljoen "chemisch blijen"...). Geen "dokter Rossi" achtige toestanden (de Gooische Vrouwen psych). Samen komen we zeer snel tot de kern en richten we ons gezamenlijk op snelle en grondige resultaten . Twee sessies zijn vaak al voldoende om de veranderingen te behalen die u nodig hee


06-08-2011

Masterclass Coachen | NLP, Provatief Coachen en Hypnose

Met minder inspanning snellere en betere resultaten bij uw clienten. U doet wat werkt en wordt 3 dagen ondergedompeld in het beste dat NLP, Provocatief Coachen en Hypnose te bieden hebben. U wint aan gezag en respect. U leert de beste in praktijk bewezen vaardigheden zelf toepassen op een manier die bij u past. Geen maanden of jarenlange opleiding. Een intensieve Masterclass voor professionals die hun vak serieus nemen.


06-08-2011

Paradoxaal Adviseren (voor adviseurs en consultants)

Effectief adviseren in moeilijke situaties en onder druk. Als adviseur, manager en consultant winnen aan gezag en autoriteit. Anders denken, uw emoties onder controle hebben en houden en effectief gedrag om de relatie met uw opdrachtgever te versterken met behoud van uw eigenheid. Ongemakkelijke, moeilijke en soms genante situaties het hoofd bieden.


06-08-2011

Provocatief Coachen | Workshops en Training

Met provocatief coachen komen mensen in beweging die bij de traditionele manieren van helpen in oude patronen blijven hangen. Ineens zit uw cliënt of medewerker – zonder noemenswaardige inspanning van uw kant – te roepen dat hij wèl de moeite waard is, dat hij het wèl kan en dat hij het nu -#@¿¥N§! – écht gaat doen. Is dit een droom? Nee, dit is een provocatief principe in actie: “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.”


Start to Inspire van DE MENTALE OPKIKKER thumbnail
06-08-2011

Start to Inspire

Met eigen mensen betere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten. Geen dure externe consultants meer nodig. Geen geld verspillen aan het klassieke leren. Aanwezig talent binnen uw bedrijf wordt aangeboord en omgezet in prestaties.