Masterclass Coachen | NLP, Provatief Coachen en Hypnose

Door: DE MENTALE OPKIKKER  06-08-2011
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Professioneel Trainen

In deze Masterclass leert u de beste en in praktijk bewezen vaardigheden.
Met deze intensieve 3 daagse workshop investeert u in uw effectiviteit als coach, en professioneel hulpverlener. U vult uw bestaande kennis en vaardigheden aan met o.a. NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Provocatief Coachen en Hypnose. Hiermee behaalt u met minder inspanning betere en snellere resultaten met uw clienten. U wint aan gezag en doet wat werkt.

Trefwoorden: Personal Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, Professioneel Trainen

Andere producten en diensten van DE MENTALE OPKIKKER

06-08-2011

Personal / Mental Coaching

Onder de naam De Positieve Intentie help ik, Marcel Thewissen, mensen zoals u om van hun meest uiteenlopende klachten af. Geen gezapig gehum. Geen geestdodende pillen (we hebben in Nederland al zo'n 1,5 miljoen "chemisch blijen"...). Geen "dokter Rossi" achtige toestanden (de Gooische Vrouwen psych). Samen komen we zeer snel tot de kern en richten we ons gezamenlijk op snelle en grondige resultaten . Twee sessies zijn vaak al voldoende om de veranderingen te behalen die u nodig hee


06-08-2011

Effectief communiceren met Kinderen

Meer zelfvertrouwen bij de ouder, verzorger, leerkracht, en verantwoordelijkheidsgevoel bij het kind. Meer begrip en geduld voor elkaar. Minder snel oordelen. Een betere onderlinge relatie en sfeer. Minder conflicten en betere oplossingen voor conflicten. Toegenomen eigenwaarde en zelfdiscipline bij het kind.


06-08-2011

Paradoxaal Adviseren (voor adviseurs en consultants)

Effectief adviseren in moeilijke situaties en onder druk. Als adviseur, manager en consultant winnen aan gezag en autoriteit. Anders denken, uw emoties onder controle hebben en houden en effectief gedrag om de relatie met uw opdrachtgever te versterken met behoud van uw eigenheid. Ongemakkelijke, moeilijke en soms genante situaties het hoofd bieden.


06-08-2011

Provocatief Coachen | Workshops en Training

Met provocatief coachen komen mensen in beweging die bij de traditionele manieren van helpen in oude patronen blijven hangen. Ineens zit uw cliënt of medewerker – zonder noemenswaardige inspanning van uw kant – te roepen dat hij wèl de moeite waard is, dat hij het wèl kan en dat hij het nu -#@¿¥N§! – écht gaat doen. Is dit een droom? Nee, dit is een provocatief principe in actie: “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.”


Start to Inspire van DE MENTALE OPKIKKER thumbnail
06-08-2011

Start to Inspire

Met eigen mensen betere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten. Geen dure externe consultants meer nodig. Geen geld verspillen aan het klassieke leren. Aanwezig talent binnen uw bedrijf wordt aangeboord en omgezet in prestaties.