Paradoxaal Adviseren (voor adviseurs en consultants)

Door: DE MENTALE OPKIKKER  06-08-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Organisatie Advies, Professioneel Trainen

Effectief omgaan met moeilijke situaties in het geven van advies en consultancy opdrachten. Hiermee kunt u zich echt onderscheiden van al uw concurrenten. Vakkennis en ervaring wordt als vanzelfsprekend ervaren.
In deze meerdaagse training mag u uw inhoudelijke kennis thuis laten. Die staan u in moeilijke situaties vaker in de weg dan dat ze u helpen. Wij leren u ander gedrag te vertonen dat bij u past, andere overtuigen te hanteren en uw emoties onder controle te krijgen en houden en deze dusdanig in te zetten dat u aan gezag wint.

Trefwoorden: Organisatie Advies, Professioneel Trainen, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van DE MENTALE OPKIKKER

06-08-2011

Personal / Mental Coaching

Onder de naam De Positieve Intentie help ik, Marcel Thewissen, mensen zoals u om van hun meest uiteenlopende klachten af. Geen gezapig gehum. Geen geestdodende pillen (we hebben in Nederland al zo'n 1,5 miljoen "chemisch blijen"...). Geen "dokter Rossi" achtige toestanden (de Gooische Vrouwen psych). Samen komen we zeer snel tot de kern en richten we ons gezamenlijk op snelle en grondige resultaten . Twee sessies zijn vaak al voldoende om de veranderingen te behalen die u nodig hee


06-08-2011

Masterclass Coachen | NLP, Provatief Coachen en Hypnose

Met minder inspanning snellere en betere resultaten bij uw clienten. U doet wat werkt en wordt 3 dagen ondergedompeld in het beste dat NLP, Provocatief Coachen en Hypnose te bieden hebben. U wint aan gezag en respect. U leert de beste in praktijk bewezen vaardigheden zelf toepassen op een manier die bij u past. Geen maanden of jarenlange opleiding. Een intensieve Masterclass voor professionals die hun vak serieus nemen.


06-08-2011

Effectief communiceren met Kinderen

Meer zelfvertrouwen bij de ouder, verzorger, leerkracht, en verantwoordelijkheidsgevoel bij het kind. Meer begrip en geduld voor elkaar. Minder snel oordelen. Een betere onderlinge relatie en sfeer. Minder conflicten en betere oplossingen voor conflicten. Toegenomen eigenwaarde en zelfdiscipline bij het kind.


06-08-2011

Provocatief Coachen | Workshops en Training

Met provocatief coachen komen mensen in beweging die bij de traditionele manieren van helpen in oude patronen blijven hangen. Ineens zit uw cliënt of medewerker – zonder noemenswaardige inspanning van uw kant – te roepen dat hij wèl de moeite waard is, dat hij het wèl kan en dat hij het nu [email protected]! – écht gaat doen. Is dit een droom? Nee, dit is een provocatief principe in actie: “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.”


Start to Inspire van DE MENTALE OPKIKKER thumbnail
06-08-2011

Start to Inspire

Met eigen mensen betere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten. Geen dure externe consultants meer nodig. Geen geld verspillen aan het klassieke leren. Aanwezig talent binnen uw bedrijf wordt aangeboord en omgezet in prestaties.