Personal / Mental Coaching

Door: DE MENTALE OPKIKKER  06-08-2011
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching

Onder de naam De Positieve Intentie help ik, Marcel Thewissen, mensen zoals u om van hun meest uiteenlopende klachten af te komen. We maken samen korte metten met ongewenste en achterhaalde patronen in uw leven. U loopt een groot risico om van uw klacht af te komen. Bedenk dus goed of u wel echt van uw probleem afwilt. Zo niet, lees dan niet verder en doe dan in ieder geval u best om van uw klacht te genieten... "If you're happy in the shit, shut up and stay there".

De Positieve Intentie zet gangbare psychologische principes op de kop en speelt als levensadviseur advocaat van de duivel. Kennis van zaken, jarenlange ervaring met wat wel werkt en zeker ook met wat niet werkt, gecombineerd met humor, goed contact, en uitdaging zijn de ingrediënten waarmee ik u kortdurend, laagdrempelig en oplossingsgericht help. Respectvol, klare taal, geen poeha en (in principe) geen wachttijden. Ik doe wat werkt. Niet meer en niet minder.
Dat ik daarbij als eerste in Nederland door het NVPA alsprovocatief coach/therapeut erkend ben, is mooi meegenomen.

Trefwoorden: Personal Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling

Andere producten en diensten van DE MENTALE OPKIKKER

06-08-2011

Masterclass Coachen | NLP, Provatief Coachen en Hypnose

Met minder inspanning snellere en betere resultaten bij uw clienten. U doet wat werkt en wordt 3 dagen ondergedompeld in het beste dat NLP, Provocatief Coachen en Hypnose te bieden hebben. U wint aan gezag en respect. U leert de beste in praktijk bewezen vaardigheden zelf toepassen op een manier die bij u past. Geen maanden of jarenlange opleiding. Een intensieve Masterclass voor professionals die hun vak serieus nemen.


06-08-2011

Effectief communiceren met Kinderen

Meer zelfvertrouwen bij de ouder, verzorger, leerkracht, en verantwoordelijkheidsgevoel bij het kind. Meer begrip en geduld voor elkaar. Minder snel oordelen. Een betere onderlinge relatie en sfeer. Minder conflicten en betere oplossingen voor conflicten. Toegenomen eigenwaarde en zelfdiscipline bij het kind.


06-08-2011

Paradoxaal Adviseren (voor adviseurs en consultants)

Effectief adviseren in moeilijke situaties en onder druk. Als adviseur, manager en consultant winnen aan gezag en autoriteit. Anders denken, uw emoties onder controle hebben en houden en effectief gedrag om de relatie met uw opdrachtgever te versterken met behoud van uw eigenheid. Ongemakkelijke, moeilijke en soms genante situaties het hoofd bieden.


06-08-2011

Provocatief Coachen | Workshops en Training

Met provocatief coachen komen mensen in beweging die bij de traditionele manieren van helpen in oude patronen blijven hangen. Ineens zit uw cliënt of medewerker – zonder noemenswaardige inspanning van uw kant – te roepen dat hij wèl de moeite waard is, dat hij het wèl kan en dat hij het nu [email protected]! – écht gaat doen. Is dit een droom? Nee, dit is een provocatief principe in actie: “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.”


Start to Inspire van DE MENTALE OPKIKKER thumbnail
06-08-2011

Start to Inspire

Met eigen mensen betere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten. Geen dure externe consultants meer nodig. Geen geld verspillen aan het klassieke leren. Aanwezig talent binnen uw bedrijf wordt aangeboord en omgezet in prestaties.