Provocatief Coachen | Workshops en Training

Door: DE MENTALE OPKIKKER  06-08-2011
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Professioneel Trainen

Een frisse wind waait door de coachingswereld! Na meer dan twintig jaar dociel hummen is ons vakgebied nu toe aan een uitdagende stijl van helpen. Provocatief Coachen (communiceren, trainen, begeleiden, en adviseren) is een cocktail van goed contact, humor en uitdaging. Het is een verrassend effectieve, vrolijke en bevrijdende manier van coachen en communiceren. Dus ... verdwijnen uw goedbedoelde adviezen en tips aan mensen waarmee u werkt of woont ook zo vaak in de prullenbak? Heeft u het gevoel niet altijd serieus genomen te worden? Terwijl u toch het beste met ze voor heeft? U wordt dan wel betaald maar toch ...

Steekwoorden van deze manier van helpen zijn humor, lef, liefdevol uitdagen, zelfkennis en -bewustzijn, innovatie, stressbestendigheid, vrolijk en bevrijdend communiceren en intervenieren, onafhankelijkheid.

Trefwoorden: Personal Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, Professioneel Trainen

Andere producten en diensten van DE MENTALE OPKIKKER

06-08-2011

Personal / Mental Coaching

Onder de naam De Positieve Intentie help ik, Marcel Thewissen, mensen zoals u om van hun meest uiteenlopende klachten af. Geen gezapig gehum. Geen geestdodende pillen (we hebben in Nederland al zo'n 1,5 miljoen "chemisch blijen"...). Geen "dokter Rossi" achtige toestanden (de Gooische Vrouwen psych). Samen komen we zeer snel tot de kern en richten we ons gezamenlijk op snelle en grondige resultaten . Twee sessies zijn vaak al voldoende om de veranderingen te behalen die u nodig hee


06-08-2011

Masterclass Coachen | NLP, Provatief Coachen en Hypnose

Met minder inspanning snellere en betere resultaten bij uw clienten. U doet wat werkt en wordt 3 dagen ondergedompeld in het beste dat NLP, Provocatief Coachen en Hypnose te bieden hebben. U wint aan gezag en respect. U leert de beste in praktijk bewezen vaardigheden zelf toepassen op een manier die bij u past. Geen maanden of jarenlange opleiding. Een intensieve Masterclass voor professionals die hun vak serieus nemen.


06-08-2011

Effectief communiceren met Kinderen

Meer zelfvertrouwen bij de ouder, verzorger, leerkracht, en verantwoordelijkheidsgevoel bij het kind. Meer begrip en geduld voor elkaar. Minder snel oordelen. Een betere onderlinge relatie en sfeer. Minder conflicten en betere oplossingen voor conflicten. Toegenomen eigenwaarde en zelfdiscipline bij het kind.


06-08-2011

Paradoxaal Adviseren (voor adviseurs en consultants)

Effectief adviseren in moeilijke situaties en onder druk. Als adviseur, manager en consultant winnen aan gezag en autoriteit. Anders denken, uw emoties onder controle hebben en houden en effectief gedrag om de relatie met uw opdrachtgever te versterken met behoud van uw eigenheid. Ongemakkelijke, moeilijke en soms genante situaties het hoofd bieden.


Start to Inspire van DE MENTALE OPKIKKER thumbnail
06-08-2011

Start to Inspire

Met eigen mensen betere bedrijfsresultaten tegen lagere kosten. Geen dure externe consultants meer nodig. Geen geld verspillen aan het klassieke leren. Aanwezig talent binnen uw bedrijf wordt aangeboord en omgezet in prestaties.