Start to Inspire

Start to Inspire van DE MENTALE OPKIKKER

Door: DE MENTALE OPKIKKER  06-08-2011
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke Dienstverlening, Professioneel Trainen

Slechts 60% van het menselijk potentieel wordt gebruikt binnen organisaties. Zonde, demotiverend en een verspilling van menselijk kapitaal. Daarbij, u betaald wel voor de volle 100% ...
Het concept Start to inspire is erop gericht de aanwezige en nog niet gebruikte talenten aan te boren en om te zetten in prestaties. Met uw eigen medewerkers wordt de aanwezige passie en inspiratie gepromoot en geoptimaliseerd.
Om kennis te maken met dit concept nodigen wij u graag uit op onze gratis informatiebijeenkomsten.

Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Professioneel Trainen, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van DE MENTALE OPKIKKER

06-08-2011

Personal / Mental Coaching

Onder de naam De Positieve Intentie help ik, Marcel Thewissen, mensen zoals u om van hun meest uiteenlopende klachten af. Geen gezapig gehum. Geen geestdodende pillen (we hebben in Nederland al zo'n 1,5 miljoen "chemisch blijen"...). Geen "dokter Rossi" achtige toestanden (de Gooische Vrouwen psych). Samen komen we zeer snel tot de kern en richten we ons gezamenlijk op snelle en grondige resultaten . Twee sessies zijn vaak al voldoende om de veranderingen te behalen die u nodig hee


06-08-2011

Masterclass Coachen | NLP, Provatief Coachen en Hypnose

Met minder inspanning snellere en betere resultaten bij uw clienten. U doet wat werkt en wordt 3 dagen ondergedompeld in het beste dat NLP, Provocatief Coachen en Hypnose te bieden hebben. U wint aan gezag en respect. U leert de beste in praktijk bewezen vaardigheden zelf toepassen op een manier die bij u past. Geen maanden of jarenlange opleiding. Een intensieve Masterclass voor professionals die hun vak serieus nemen.


06-08-2011

Effectief communiceren met Kinderen

Meer zelfvertrouwen bij de ouder, verzorger, leerkracht, en verantwoordelijkheidsgevoel bij het kind. Meer begrip en geduld voor elkaar. Minder snel oordelen. Een betere onderlinge relatie en sfeer. Minder conflicten en betere oplossingen voor conflicten. Toegenomen eigenwaarde en zelfdiscipline bij het kind.


06-08-2011

Paradoxaal Adviseren (voor adviseurs en consultants)

Effectief adviseren in moeilijke situaties en onder druk. Als adviseur, manager en consultant winnen aan gezag en autoriteit. Anders denken, uw emoties onder controle hebben en houden en effectief gedrag om de relatie met uw opdrachtgever te versterken met behoud van uw eigenheid. Ongemakkelijke, moeilijke en soms genante situaties het hoofd bieden.


06-08-2011

Provocatief Coachen | Workshops en Training

Met provocatief coachen komen mensen in beweging die bij de traditionele manieren van helpen in oude patronen blijven hangen. Ineens zit uw cliënt of medewerker – zonder noemenswaardige inspanning van uw kant – te roepen dat hij wèl de moeite waard is, dat hij het wèl kan en dat hij het nu -#@¿¥N§! – écht gaat doen. Is dit een droom? Nee, dit is een provocatief principe in actie: “Als je wilt dat de ezel vooruitgaat, trek hem dan aan zijn staart.”