Estafette De Biologische Eetwinkel van Maastricht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rechtstraat 48 A , 6221 EK Maastricht, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Estafette De Biologische Eetwinkel van Maastricht

Estafette de biologische eetwinkel is een groeiende keten van biologische winkels. Inmiddels zijn er 18 Estafette-winkels in Nederland, van Alkmaar tot Maastricht en van Zutphen tot Delft. Daarnaast hebben we de Estafette Bezorgdienst, die uw online bestelde biologische boodschappen bij u thuis bezorgt.

Bij Estafette de biologische eetwinkel vindt u een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de prettige zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw: van koffie en thee tot rijst en pasta, van broodbeleg en vruchtensap tot noten en zuidvruchten en van zuivel tot brood. Maar ook voor verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen bent u bij ons aan het goede adres.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Health Food Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is Estafette De Biologische Eetwinkel van Maastricht in Rechtstraat 48 A, Maastricht Limburg 6221 EK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vlees diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Vlees per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6221 EK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818895]