Fysio Wijnands Annadal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Becanusstraat 15 A , 6216 BX Maastricht, Limburg

E-mail

Over Fysio Wijnands Annadal

Fysio Wijnands Annadal behandelt patiënten met ( chronische) klachten zoals COPD, diabetes mellitus alsmede cardiovasculaire, en claudicatio intermittens klachten. We gaan voor een oplossingsgerichte behandeling en het aanleren van een gezonde levensstijl via wetenschappelijk onderbouwde protocollen en via de verschillende wetenschappelijke en tijdgebonden Diagnose Behandeling Combinatie (DBC). Dit gebeurt door middel van individuele oefenprogramma’s al dan niet in groepsverband, waarbij we een individuele benadering hanteren. De rol die onze fysiotherapeuten hebben is een adviserende en coachende rol waarbij voldoende kennis van de verschillende pathologieën aanwezig is o.a. door de verplichte scholingen. De aandacht zal liggen op de juiste wijze van bewegen met een doelmatige uitvoering. Hierdoor kunnen onze fysiotherapeuten een gericht trainingsadvies geven om zo de kwaliteit van leven te verbeteren

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysiowijnands/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Wijnands Annadal in Becanusstraat 15 A, Maastricht Limburg 6216 BX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6216 BX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767462]