Fysiotherapie Mariëlle Smeets

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tongerseweg 330 , 6215 AC Maastricht, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie Mariëlle Smeets

Welkom bij Fysiotherapie Mariëlle Smeets te Wolder Maastricht.

Een fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt bij stoornissen in houding en/of bewegings. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen, hart, bekkenbodem en huid kunnen worden behandeld.

De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend: pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in de beweging. De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, tijdens of na de zwangerschap of door veroudering.

Een goed contact tussen u en de fysiotherapeut is van groot belang. Zonder vertrouwensband en open communicatie wordt het moeilijk een optimaal resultaat te behalen met de behandeling. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan het herstel van uw gezondheid. Ieder met een eigen verantwoordelijkheid, maar met hetzelfde doel: beter kunnen functioneren. Klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen, zijn zeer uiteenlopend:

- pijn
- krachtsvermindering
- ademhalingsproblemen
- zwelling en beperkingen in het bewegen.

De aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan tijdens het sporten, het uitoefenen van werkzaamheden, door veroudering of door een ongeval.

Fysiotherapie Mariëlle Smeets levert maatwerk. Niemand is hetzelfde. Elk behandelplan wordt individueel opgesteld. Er bestaan verschillende mogelijkheden om het doel te bereiken:

Bewegingstherapie:
Dit is de belangrijkste pijler van de fysiotherapie. Doel hiervan kan zijn het beïnvloeden van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten, het vergroten van spierkracht en conditie, het aanleren van een betere houding, een beter evenwicht of een betere ademhalingstechniek en het leren ontspannen. Voor een goed resultaat is thuis oefenen essentieel.

Massage / mobilisaties:
Dit is al eeuwen een hulpmiddel tegen pijn.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Mariëlle Smeets in Tongerseweg 330, Maastricht Limburg 6215 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6215 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228426]