Fysiotherapie Medisch Centrum Sint Pieter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Glacisweg 1 , 6212 BL Maastricht, Limburg

E-mail

Over Fysiotherapie Medisch Centrum Sint Pieter

Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie en Kaakfysiotherapie in Fysiotherapie Medisch Centrum Sint Pieter Maastricht.
Wij onderzoek en behandelen klachten van het bewegingsapparaat bij baby's, kinderen en volwassenen.

Fysiotherapie
De fysiotherapeut is specialist in bewegen en het bewegend functioneren. Veel mensen hebben klachten vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Vaak is daarbij sprake van pijn en/of functiebeperking. Er zijn veel verschillende indicaties om naar één van de fysiotherapeuten in onze praktijk te gaan. Om u een indruk te geven van de verschillende onderdelen hebben wij op onze website een overzicht gemaakt. www.mcspm.nl
Leven is bewegen!

Kinderfysiotherapie
De kinderfysiotherapeut is specialist in bewegen en is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen van 0 tot 18 jaar. Kinderen met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden kunnen bij ons terecht.
Wij zijn gespecialiseerd in de behgeledining en behandeling van (veel) te vroeg (prematuur) geboren baby's.

Manuele therapie
Dit is een specialisatie binnen de fysiotherapie, gericht op de wervelkolom en gewrichten. Wanneer naar een manueel therapeut? Als je een gewricht slecht kunt bewegen, daar pijn bij hebt of bij nek-/rugklachten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar, gewrichten functioneren beter en bewegen gaat makkelijker

Kaakfysiotherapie
Orofaciale fysiotherapie wordt ook wel kaakfysiotherapie genoemd. De orofaciale fysiotherapeut is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van klachten in de kaakregio en in het hoofd-hals gebied. Bij hoofdpijnklachten kan het nodig zijn om ook naar het kaakgewricht en de spieren in de kaakregio te kijken, soms ligt hier een deel van het probleem.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysiotherapie-Medisch-Centrum-Sint-Pieter-339086206183708/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Medisch Centrum Sint Pieter in Glacisweg 1, Maastricht Limburg 6212 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6212 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228517]