Grispen A & Moust P & Sandhövel J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meerssenerweg 91 , 6222 AJ Maastricht, Limburg

E-mail

Over Grispen A & Moust P & Sandhövel J

Praktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie, Bekkenbodemtherapie, Sport- en Bedrijfsfysiotherapie, Fysiotherapie na een C.V.A. (beroerte), Tapen en bandageren en MSU-echografie, aangesloten bij Parkinsonnet, Geriatriefysiotherapie.
Medewerkers:
Ans Grispen, Pieter Moust, Hans Sandhövel, Nicole van Thor en Milou Brouns

Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt
Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die alles afweet van ‘’de mens in beweging’’, is de fysiotherapeut. Bij hem of haar kunt terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Grispen A & Moust P & Sandhövel J in Meerssenerweg 91, Maastricht Limburg 6222 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6222 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826286]