Thuiskapper Noël Wilmes verovert met HairVisit Maastricht en omgeving.

Thuiskapper Noël Wilmes verovert met HairVisit Maastricht en omgeving. van Hairvisit

Door: Hairvisit  08-08-2007
Trefwoorden: Bruidsaccessoires, Thuisservice, Bruidskapper

In de huidige tijd waarin mensen zich graag nog wat luxe veroorloven maar daar door wát voor reden dan ook niet aan toe komen, kiezen meer en meer mensen voor een kappersservice aan huis. Zo ook die van HairVisit Maastricht.
Buiten de scherpe prijzen die gehanteerd kunnen worden, zijn er legio voordelen te noemen:
Thuis, in een vertrouwde omgeving, geknipt worden betekent vaak een meer ontspannen sfeer. Je kunt beter jezelf zijn en daardoor ook eerlijker en duidelijker je wens kenbaar maken. Voor privacy-gevoelige behandelingen als bruidskapsels, galakapsels en extensions is de thuisservice natuurlijk ideaal. Niemand die je ziet zitten in de etalage van de kapsalon, maar lekker privé.

Wachttijden, iedereen die regelmatig de kapper bezoekt weet er alles van, worden tot een absoluut minimum beperkt. En laten we wél wezen, wachten in je eigen woning totdat de kapper komt is natuurlijk aangenamer dan overgeleverd zijn aan wachtruimtes met roddelbladen. Je kunt gewoon doen waar je mee bezig was totdat de kapper komt zodat je spaarzame tijd optimaal benut wordt.

Een ander voordeel is dat je niet verplicht wordt je haar door de kapper te laten wassen (die dat dan natuurlijk doorberekend in zijn prijs). Je kunt dit gemakkelijk zélf van tevoren doen. Het naderhand modelleren/ föhnen van je haar is feitelijk hetzelfde verhaal. Je kunt je haren ook prima zelf föhnen. Je hoeft meestal niet meteen de deur uit, wat normaal bij een kappersbezoek wél het geval is. En vaak wordt het resultaat, met de beste bedoeling van de kapper in kwestie, nét even anders als wat je wilde. Het blijft natuurlijk een mogelijkheid.

Ook voor het bestellen van kappersproducten is HairVisit, de thuiskapper een uitkomst. Vóór 'n behandeling eventjes een mailtje sturen via de website en de bestelde gel, lak, mousse, wax, shampoo enz. wordt meteen meegenomen. Dan hoef je dáár ook al niet de deur voor uit.
Ook eens proberen? Bel voor informatie over behandelingen en prijzen gerust naar HairVisit, Noël Wilmes, uw mobiele kapper voor Maastricht en omstreken: 0628354806. Of kijk gewoon eens op de uitgebreide website: .

Trefwoorden: Bruidsaccessoires, Bruidskapper, Communiekapsels, Feestkapsels, Thuisservice, Trouwkapsels,