Haven Maastricht BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ankerkade 80 , 6222 NM Maastricht, Limburg

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haven Maastricht BV

L’Ortye Haven Stein en L'Ortye Haven Maastricht zijn uw logistieke steunpunten in de Euregio voor aan- en afvoer van los gestorte bulkgoederen. Afhankelijk van uw behoefte zijn L’Ortye Haven Stein en L'Ortye Haven Maastricht samen met haar partners in staat uw goederenstromen vanaf de ARA-havens (Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen) geheel over te nemen. In de zeehavens organiseren wij de overslag van zeeschip naar binnenvaartschip inclusief de binnenvaart naar Stein of Maastricht.

In onze havens worden de goederen gelost, indien gewenst opgeslagen en eventueel bewerkt. Tenslotte verzorgt L’Ortye Haven in combinatie met L’Ortye Transport het laatste stuk wegtransport.

Alle onderdelen van het proces zijn naadloos op elkaar afgestemd!

Steeds vaker ontstaat de behoefte bij onze klanten de gehele regie in de logistieke keten door ons te laten verzorgen. Klanten willen focussen op kernactiviteiten en zijn op zoek naar partners die hun volledig kunnen ontzorgen op het gebied van logistiek. L’Ortye Haven vervult deze rol voor klanten in binnen- en buitenland.

Naast op- en overslag leveren wij toegevoegde waarde aan uw goederen, door deze op onze locaties bijvoorbeeld te breken, zeven, mengen, malen, om te pakken van of naar big bags. Om deze value added logistics activiteiten uit te voeren, beschikken wij over eigen installaties en werken we samen met specialisten. Voor wat betreft de value added services bieden wij onze klanten de mogelijkheid ladingen te wegen via de aanwezige weegbrug of te ijken. Daarnaast kunnen wij de volledige voorraadadministratie voor klanten verzorgen. Andere vormen van value added services die wij verzorgen zijn: monstername, uitvoeren van zeefanalyses, temperatuurregistratie van goederen en logistieke coördinatie.

Op onze havenlocaties beschikken wij naast aanwezige kantoorruimten en weegbruggen over diverse op- en overslagfaciliteiten. Altijd bereikbaar voor klasse 5B-schepen - zonder hoog- of laagwater problematiek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cargo & Freight

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haven Maastricht BV in Ankerkade 80, Maastricht Limburg 6222 NM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6222 NM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826636]