HotelloTOP.NL weer groter van opzet

HotelloTOP.NL weer groter van opzet van Hotellotop.nl

Door: Hotellotop.nl  20-10-2006
Trefwoorden: Netwerkevenement, Efff, Hotellotop.nl

HotelloTOP.NL weer groter

HotelloTOP.NL groeit uit tot een jaarlijks evenement van formaat. De editie 2007, die woensdag 24 januari in het MECC Maastricht wordt gehouden, is weer groter van opzet. De organisatoren mikken op 1000 oud-studenten van de hoge (internationale) hotelscholen.

Voor de derde keer wordt HotelloTOP.NL tijdens de BBB gehouden. De organisatie slaat haar vleugels uit. Niet alleen zijn afgestudeerden van de Nederlandse hoge hotelscholen welkom, ook hotelschool Lausannne heeft zich aangesloten bij het initiatief. Nederlanders, Belgen, Duitsers en Luxemburgers die in Lausanne zijn afgestudeerd, worden per bus vanuit Brussel vervoerd naar Maastricht, waar ’s middags in de grote zaal het congres wordt gehouden.
Het thema van HotelloTOP.NL 2007 is “Branding in a Zapp Society”. Voor het congres is keynote speaker universitair docent/marketeer/auteur Wouter de vries jr. aangetrokken. De Vries staat bekend om zijn onderhoudende presentaties en scherpe analyses. Ook hotello’s die succesvol een merk in de markt hebben gezet laten hun licht schijnen over dit onderwerp. Het onderzoeksbureau Sensz verzorgt het HotelloTOP.NL onderzoek en typeert de oud-hotelschoolstudent door middel van merken die hij of zij privé en zakelijk gebruikt.
Opnieuw wordt de ‘Hotello of the Year Award’ verkiezing gehouden. De afgestudeerde die zich op een positieve manier heeft onderscheiden op het gebied van branding, gaat met de KPN Hotello of the Year Award naar huis. Alleen voor genodigden is er een CEO-Powerbrunch, waar een select gezelschap topmanagers in de ochtend het thema branding bespreekt.
Na afloop van het congres is er volop gelegenheid te netwerken. In de avonduren is voor liefhebbers de bar van de Maastrichtse studentenvereniging Amphitryon geopend. Vóór het congres start zijn de deelnemers welkom op de beursvloer. Op de beursvloer is een Columbusplein van 400 m² gecreëerd waar de hotello’s elkaar kunnen ontmoeten en waar tevens op maandag 22 januari 2007 de 4e editie van de Columbus Trofee (www.columbustrofee.nl) wordt uitgereikt.
Het concept HotelloTOP.NL breidt zich uit naar de financiële wereld. 12 initiatiefnemers starten op 26 oktober aanstaande in het WTC in Amsterdam de eerste HT Finance bijeenkomst. Oud-studenten die werkzaam zijn in de financiële professionele dienstverlening verzamelen zich dan om in te spelen op het thema “Branding in a Zapp Society”. Tevens vindt de workshop “Zapp Society Café” plaats dat op maat geschreven en gebaseerd is op de studie van Charles Savage, waarbij knowledge networking centraal staat. De keynote sprekers van deze middag zijn Albert Boswijk en Chris Zadeh.


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie | www.HotelloTOP.NL
Maartje Beijsens | Projectleider HotelloTOP.NL E | maartje@hotellotop.nl M | 06-46243863
Peter Ramakers | Manager Communicatie | MECC Maastricht E | p.ramakers@mecc.nl M | 06-20422481

Trefwoorden: Efff, Hotellotop.nl, Netwerkevenement