Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: P. Debyelaan 25 , 6229 HX Maastricht, Limburg

E-mail

Over Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland

Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland geeft u ’s avonds, ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen altijd een geruststellend antwoord op uw acute medische zorgvraag.

De Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland is een samenwerkingsverband van alle huisartsen uit de gemeenten Eijsden, Maastricht, Margraten, Meerssen en Valkenburg aan de Geul en is gevestigd bij de spoedeisende hulpafdeling (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Maastricht (azM).

De dienstverlening van de huisartsenpost is onderdeel van de 24-uurs huisartsgeneeskundige zorg. Uitsluitend gericht op spoedeisende en acute zorg buiten de openingstijden van de praktijk van uw eigen huisarts.

Wilt u tussen 17.00 en 08.00 uur hulp inroepen voor medische klachten die niet kunnen wachten, dan moet u de Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland bellen. Ook in het weekend en tijdens feestdagen geeft deze huisartsenpost u een geruststellend antwoord op uw medische hulpvraag.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maastricht Limburg

Is Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland in P. Debyelaan 25, Maastricht Limburg 6229 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6229 HX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228441]