Kringloop Zuid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Watermolen 52 , 6229 PM Maastricht, Limburg

E-mail

Over Kringloop Zuid

Wat is er nou een fijner gevoel dan opeens de perfecte, vintage koffietafel te zien staan voor een prikje? Zo goed als nieuwe kinderkleding voor een spotprijs, dat ene item dat aan uw verzameling ontbrak of een antieke vaas die perfect in uw woonkamer past: u vindt het bij Kringloop Zuid in Maastricht en Valkenburg.

Onze filialen in Maastricht (2000 m²) en Valkenburg aan de Geul (600 m²) zijn ware tweedehands warenhuizen. Meubels, lampen, curiosa, huishoudelijke apparatuur, kleding, woonaccessoires, boeken, speelgoed, schilderijen, fietsen: ons assortiment is net zo volledig als bij een ‘nieuw’ warenhuis. Koopjesjagers en schatzoekers vinden bij Kringloop Zuid zeker iets van hun gading.

Kom langs

Haal uw hand maar van de knip. Kringloop Zuid is een winkel voor mensen met een kleine beurs. Maar zeker ook voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders. Voor weinig geld koopt u bij ons artikelen van goede kwaliteit die een tweede leven verdienen.

Openingstijden

Ma
-
Di - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/KringloopZuidMaastricht/

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kringloop Zuid in Watermolen 52, Maastricht Limburg 6229 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Transport diensten in Maastricht Limburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maastricht Transport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maastricht Limburg, 6229 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668714]