Internationale herfst site visit Maastricht Congres Bureau groot succes

Internationale herfst site visit Maastricht Congres Bureau groot succes van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  13-10-2008
Trefwoorden: Internationaal, Vergaderen, Congres

PERSBERICHT

Maastricht, 13 oktober 2008

INTERNATIONALE HERFST SITE VISIT MAASTRICHT CONGRES BUREAU GROOT SUCCES

Misschien heeft u ze zien lopen afgelopen weekend: tweeëntwintig lachende, enthousiaste, van de zon genietende mensen. Het waren Nederlandse, Belgische, Duitse en Engelse gasten van de site visit van het Maastricht Congres Bureau (MCB). Op 10 en 11 oktober liet het MCB organisatoren van Meetings, Incentives, Congressen en Evenementen (MICE bijeenkomsten) nader kennis maken met diverse vergader-, feest- & dinerlocaties, aanvullende diensten en overige zakelijke mogelijkheden van de stad en regio. De gasten waren zonder uitzondering aangenaam verrast.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke bestemming, teneinde zo veel mogelijk MICE bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden.

Daarom organiseert het MCB, samen met zijn partners, site visits voor congres-, meeting- en incentive organisatoren. Twee dagen lang maken gasten kennis met de stad, de regio en de veelzijdigheid aan MICE organisaties en locaties.

‘Dankzij zo’n site visit, kunnen wij de gasten laten zien hoe divers de mogelijkheden hier in Maastricht en regio zijn,’ aldus Sonja Speth, Sales Manager Congressen van het MCB. Zij vervolgt: ‘ook dit keer reageerden de gasten erg enthousiast en waren zij aangenaam verrast over het feit dat er bijvoorbeeld zo veel verschillende soorten locaties zijn. Grotten, een congrescentrum, hotels in diverse klassen, kastelen, noem maar op. Mensen zijn ervan onder de indruk dat Maastricht en regio werkelijk voor ieder wat wils te bieden heeft. En met zo’n mooi herfstzonnetje ziet alles er natuurlijk nóg mooier uit!’

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over het MCB kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

Trefwoorden: Congres, Internationaal, Meeting, Succes, Vergaderen