Internationale meeting planners en journalisten bezoeken Maastricht

Internationale meeting planners en journalisten bezoeken Maastricht van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  18-07-2007
Trefwoorden: Bureau, Congres, Toerisme

INTERNATIONALE MEETING PLANNERS EN JOURNALISTEN BEZOEKEN MAASTRICHT

Op donderdag 30 augustus aanstaande bezoeken ruim 80 internationale meeting planners en 10 internationale journalisten Maastricht & regio om deze streek te leren kennen als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Planners kunnen enkel op uitnodiging van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) deelnemen aan deze exclusieve, unieke ervaring.

Dit bezoekt maakt deel uit van de Showcase, een initiatief van het NBTC, dat als doel heeft Nederland als bestemming voor corporate meetings en incentives onder de aandacht te brengen. Gedurende de Showcase, die dit jaar voor de vierde keer plaatsvindt, is Maastricht in 2007 de stad die de centrale dag organiseert. Het NBTC werkt hiervoor nauw samen met het Maastricht Congres Bureau (MCB) en zijn participanten. Gezamenlijk hebben zij een exclusief dagprogramma samengesteld. Voor meer informatie: www.holland.com/showcase.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht en regio die actief zijn binnen de MICE branche. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht en regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk zakelijke bijeenkomsten in de regio te laten plaatsvinden.

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND
this project is co-financed by the European Union

Trefwoorden: Bureau, Congres, Mcb, Meeting, Nbtc, Planners, Showcase, Toerisme