MAASTRICHT BESTORMT BELGISCHE MEETING MARKT

MAASTRICHT BESTORMT BELGISCHE MEETING MARKT van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  06-06-2008
Trefwoorden: Vergaderen, Congres, Organiseren

PERSBERICHT


Maastricht, 6 juni 2008

MAASTRICHT BESTORMT BELGISCHE MEETING MARKT

In België staat de week van 9 tot en met 13 juni 2008 wat het Maastricht Congres Bureau (MCB) betreft geheel in het teken van Maastricht & regio! Gedurende deze week zet het MCB, samen met zijn partners, Maastricht & regio nader op de kaart als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Zij doen dit door middel van bedrijfsbezoeken door heel België en Roadshows in Brussel en Antwerpen.

Vertegenwoordigers van diverse aanbieders op de zakelijke markt hebben allen deze week gekozen om op salesbezoek te gaan bij hun Belgische (potentiële) klanten. ‘Deze week worden organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en congressen in heel België helemaal op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en congresseren in Maastricht & regio. Je kúnt gewoonweg niet om Maastricht heen,’ aldus Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het MCB.

Naast het bezoeken van planners, staan er ook twee Roadshows op het programma, op 12 juni in Brussel en op 13 juni in Antwerpen. Weide: ‘Tijdens deze Roadshows ontmoeten Belgische planners elkaar. Hier zijn ook weer vertegenwoordigers van congres- en vergaderlocaties, hotels, organisatiebureaus, feest- en dinerlocaties en cateraars uit Maastricht en regio aanwezig. En uiteraard genieten we van drankjes en typisch “Mestreechse” hapjes! We hebben twee schitterende locaties weten te reserveren voor deze Roadshows: de Nederlandse Ambassade te Brussel en het Royal Clubhouse aan de Schelde te Antwerpen. Het nuttige wordt op deze manier met het aangename verenigd. Kortom: een ideale manier om te netwerken en nader kennis te maken met Maastricht & regio!’

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND


Trefwoorden: Bijeenkomst, Congres, Organiseren, Promoten, Vergaderen