MAASTRICHT BESTORMT NEDERLANDSE MEETING MARKT

MAASTRICHT BESTORMT NEDERLANDSE MEETING MARKT van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  01-07-2008
Trefwoorden: Congressen, Vergaderen

PERSBERICHT


Maastricht, 1 juli 2008

MAASTRICHT BESTORMT NEDERLANDSE MEETING MARKT

In Nederland staat de week van 30 juni tot en met 4 juli 2008 wat het Maastricht Congres Bureau (MCB) betreft geheel in het teken van Maastricht & regio! Gedurende deze week zet het MCB, samen met zijn partners, Maastricht & regio nader op de kaart als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Zij doen dit door middel van bedrijfsbezoeken in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Ede, alsmede een Roadshow in Amsterdam.

Vertegenwoordigers van diverse aanbieders op de zakelijke markt hebben allen deze week gekozen om op salesbezoek te gaan bij hun Nederlandse (potentiële) klanten. ‘Deze week worden organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en congressen in heel Nederland helemaal op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en congresseren in Maastricht & regio. Je kúnt gewoonweg niet om Maastricht heen,’ aldus Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het MCB.

Naast het bezoeken van planners, staat er ook een Roadshow in Amsterdam op het programma, op 2 juli. Weide: ‘Tijdens deze Roadshow ontmoeten Nederlandse planners elkaar. Hier zijn ook weer vertegenwoordigers van congres- en vergaderlocaties, hotels, organisatiebureaus, feest- en dinerlocaties en cateraars uit Maastricht en regio aanwezig. En uiteraard genieten we van drankjes en typisch “Mestreechse” hapjes! We hebben een schitterende locatie met prachtige architectuur weten te reserveren voor deze Roadshow: de Bonte Zwaan aan het IJ. Het nuttige wordt op deze manier met het aangename verenigd. Kortom: een ideale manier om te netwerken en nader kennis te maken met Maastricht & regio!’

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

Trefwoorden: Congressen, Vergaderen