MAASTRICHT CONGRES BUREAU BESTORMT SCANDINAVIË

MAASTRICHT CONGRES BUREAU BESTORMT SCANDINAVIË van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  09-11-2007
Trefwoorden: Vergadering, Congres, Bijeenkomst

PERSBERICHT


Maastricht, 9 november 2007

MAASTRICHT CONGRES BUREAU BESTORMT SCANDINAVIË


Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 november neemt het Maastricht Congres Bureau (MCB), samen met het Holländska Kongress & Turistbyrån (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen NBTC), deel aan een roadshow in respectievelijk Oslo, Stockholm en Helsinki. Deze ‘bestorming’ van Scandinavië moet Maastricht & regio weer onder de aandacht brengen als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten.

Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het MCB, zal met het NBTC en NBTC-partners het Hidden Holland tonen aan Scandinavische organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. In elke stad zullen er een presentatie van het NBTC, een workshop en een lunch georganiseerd worden. De focus ligt hierbij op The Good Life.

‘Maastricht en regio leent zich perfect voor deze focus op het goede leven. Er heerst een prettige sfeer in deze regio, een die heel anders is dan de rest van Nederland. Mensen genieten van het goede leven, elke dag opnieuw, en dat al heel lang. Al vele eeuwen wordt in Maastricht en regio het nuttige, zakelijke, met het aangename verenigd.

Maastricht blinkt uit in compactheid, diversiteit en sfeer: historische steden gecombineerd met moderne architectuur, design en klassieke locaties, kazematten, kastelen, musea, té veel om op te noemen. De vele pleinen, cafés, restaurants, terrasjes, de gastvrijheid en de hartelijkheid maken Maastricht een aantrekkelijke stad om ook ná de zakelijke bijeenkomst nog wat te blijven.

Dit alles perfect gecombineerd met het prachtige groene heuvellandschap, dat zich uitstekend leent voor incentives, partner- en sociale programma’s. Ik verheug me er erg op dit aan de Scandinavische planners van zakelijke bijeenkomsten,’ aldus Tamara Weide.Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

this project is co-financed by the European Union

Trefwoorden: Bijeenkomst, Congres, Vergadering