Maastricht Congres Bureau introduceert Venue & Service Finder

Maastricht Congres Bureau introduceert Venue & Service Finder van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  09-07-2009
Trefwoorden: Vergadering, Congres

MAASTRICHT CONGRES BUREAU KOMT MET GRATIS HULPMIDDEL OP MAAT VOOR (INTERNATIONALE) PLANNERS VAN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN IN MAASTRICHT & REGIO: DE VENUE & SERVICE FINDER

De afgelopen maanden vernieuwde het Maastricht Congres Bureau (MCB) zijn website www.maastrichtcongresbureau.nl in het geheel. De Venue & Service Finder, die bezoekers al gelijk op de homepage aantreffen, is een gratis hulpmiddel op maat waarmee men kan zoeken naar de meest geschikte vergaderruimte, feest- of dinerlocatie, catering, vervoer, het meest geschikte hotel of sociale programma.

Men kan een eenvoudige zoekactie uitvoeren, of een gedetailleerde. Vervolgens kan met de zoekresultaten ook nog verfijnen. Zo komt de planner steeds meer tot de meest ideale locatie of service op basis van de door hem ingegeven benodigdheden en wensen. Als hij tevreden is met de locaties of services die hij na zijn zoekactie als resultaat krijgt, kan hij ze met de Venue & Service Finder rechtstreeks benaderen om een offerte op te vragen. Door het aanbieden van dit hulpmiddel op de website, biedt het MCB de planner de mogelijkheid om op elk gewenst moment zijn bijeenkomst voor te bereiden.

Het MCB is een stichting van diverse organisaties uit Maastricht & regio die actief zijn binnen de (inter)nationale congres- en vergadermarkt. Doel van het MCB is het promoten van Maastricht & regio als zakelijke destinatie, teneinde zo veel mogelijk vergaderingen, congressen en incentives voor de regio te verwerven.

Het Maastricht Congres Bureau ontwikkelde de site samen met Crossmint. De nieuwe website is gemaakt in web 2.0. Internationaal is dit de eerste site van een congresbureau die daadwerkelijk gebaseerd is op web 2.0 concepten en gebruik maakt van sociale media marketing. Crossmint ondersteunt het MCB met het opzetten van sociale media marketing concepten.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, neem contact op met Marcel Knols, directeur van het Maastricht Congres Bureau, telefoonnummer +31 (0)43 328 08 38. Ons webadres is www.maastrichtcongresbureau.nl

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht & regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht & regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.

Trefwoorden: Congres, Vergadering