MAASTRICHT CONGRES BUREAU NAAR PARIJS

MAASTRICHT CONGRES BUREAU NAAR PARIJS van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  05-09-2008
Trefwoorden: Congres, Bijeenkomst, Zakelijke

PERSBERICHT


Maastricht, 5 september 2008

MAASTRICHT CONGRES BUREAU NAAR PARIJS

Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 september 2008 gaat het Maastricht Congres Bureau (MCB) op pad in Parijs. Gedurende deze week zet het MCB, samen met partners Château Neercanne, Château St. Gerlach en het Kruisherenhotel (alle onderdeel uitmakend van de Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants groep) Maastricht & regio nader op de kaart als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Zij doen dit door middel van bedrijfsbezoeken door heel Parijs.

‘Deze week worden organisatoren van zakelijke bijeenkomsten en congressen in heel Parijs helemaal op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en congresseren in Maastricht & regio,’ aldus Sonja Speth, Sales Manager Congressen van het MCB. ‘We willen planners niet alleen wijzen op de vele schitterende congres- en vergaderlocaties en dienstverleners die hier in de regio beschikbaar zijn en waar wij volop mee samenwerken, maar tevens op de makkelijke manier om hierheen te reizen. Met de trein ben je in nog geen drie uur in Maastricht, dank zij de Thalys en de Maastricht-Brussel express (www.maastrichtbrusselexpress.nl). Dat is nog eens efficiënt reizen: in de trein kun je werken en het is ook nog eens goed voor het milieu!’

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio, het Maastricht Congres Bureau, of de partners die deel uitmaken van de stichting, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

Trefwoorden: Bijeenkomst, Congres, Meeting, Zakelijke