Maastricht Congres Bureau organiseert exclusieve sterrenlunch in Londen

Maastricht Congres Bureau organiseert exclusieve sterrenlunch in Londen van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  26-09-2008
Trefwoorden: Zakelijk, Congressen, Vergaderen

PERSBERICHT


Maastricht, 26 september 2008

MAASTRICHT CONGRES BUREAU ORGANISEERT EXCLUSIEVE STERRENLUNCH IN LONDEN

Op dinsdag 30 september organiseert het Maastricht Congres Bureau (MCB) samen met het NBTC UK (Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, vestiging UK) een exclusieve London Ladies’ Luncheon in het restaurant Sketch (bekroond met Michelin ster). Slechts elf zéér zorgvuldig geselecteerde dames, die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van internationale bijeenkomsten, zullen deze lunch bijwonen.

Tijdens de lunch zullen de dames op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en congresseren in Maastricht en regio. ‘De dames zijn nu al enorm enthousiast,’ aldus Sonja Speth, Sales Manager Congressen van het MCB, ‘nu al hebben wij het verzoek gekregen specifieke informatie mee te nemen in verband met een bijeenkomst die twee dames aan het plannen zijn, dus we zullen al gelijk voorstellen van onze participanten mee kunnen nemen naar Londen.’

Om de mannen niet voor het hoofd te stoten, vindt er later op de dag een borrel plaats, speciaal voor heren die internationale zakelijke bijeenkomsten organiseren. Deze vindt plaats in het Hesperia London Victoria Hotel.

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio, het Maastricht Congres Bureau, of de partners die deel uitmaken van de stichting, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38. Klik ook voor meer informatie over de locaties van de lunch of de borrel.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

Trefwoorden: Bestemming, Congressen, Vergaderen, Vergaderingen, Zakelijk