MAASTRICHT CONGRES BUREAU ORGANISEERT NETWERK BIJEENKOMST VOOR ZIJN RELATIES OP BEURS EVENEMENT

Door: Maastricht Convention Bureau  08-04-2008
Trefwoorden: Evenement, Bureau, Congres

Maastricht, 8 April 2008

Op woensdag 9 en donderdag 10 april 2008 zal de beurs Evenement, hét epicentrum voor Events, haar 10e editie beleven! Ook het Maastricht Congres Bureau (MCB) zal hier weer bij aanwezig zijn. Op 9 april vanaf 16.00 uur serveert het MCB op standnummer 7D098 (HT Events) in de Jaarbeurs in Utrecht, een hapje en een drankje voor diverse planners van zakelijke bijeenkomsten, zodat zij in contact kunnen komen met het MCB.

De beurs zal een omgeving vormen met vakmensen, relaties, pers, opdrachtgevers en gerespecteerde bezoekers uit de branche. Een netwerkplek pur sang waarvoor elke branchegenoot zijn agenda graag vrijmaakt. De beurs ‘Evenement’ vormt tevens een mooie gelegenheid om weer te laten zien dat Maastricht en regio dé bestemming voor zakelijke bijeenkomsten is. Het MCB staat op een stand waar de vertegenwoordigers van het MCB gekleed zullen zijn in een rood polo shirt met daarop de tekst The taste of… (achterzijde) Maastricht (voorzijde). De tekst refereert onder andere aan het Bourgondische karakter van Maastricht en regio.

Het MCB promoot Maastricht en regio al jaren als bestemming waar ‘business’ heel goed te combineren is met ‘pleasure’. Met deze bijeenkomst wordt dit gegeven nogmaals onderstreept. Maar dat is niet het enige: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het MCB hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht en omgeving bieden, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst.

Trefwoorden: Bureau, Congres, Evenement, Mcb