MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT EN REGIO TIJDENS EMIF IN BRUSSEL 19 & 20 MAART

Door: Maastricht Convention Bureau  19-03-2008
Trefwoorden: Evenement, Bureau, Vergaderen

PERSBERICHT

Maastricht, 19 maart 2008

MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT EN REGIO TIJDENS EMIF IN BRUSSEL OP 19 EN 20 MAART

Op woensdag 19 en donderdag 20 maart vindt in Brussel de jaarlijkse vakbeurs EMIF plaats. EMIF is dé Belgische beurs voor Incentive Travel, Meetings en Events. Natuurlijk is het Maastricht Congres Bureau (MCB) hier ook aanwezig! Samen met Bilderberg Crowne Plaza, Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, Beaumont, Stayokay, Maastricht Events Company, Kasteel Vaeshartelt, VVV Maastricht, Golden Tulip Apple Park, TreaT, Apart Hotel Randwyck en Houben Mediatechniek vertegenwoordigen zij Maastricht en regio, om deze te promoten als dé destinatie voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Dankzij de komst van de snelle treinverbinding tussen Maastricht en Brussel, en de aandacht die er is voor milieuvriendelijk reizen, is Maastricht een nóg interessantere bestemming voor Belgische planners van zakelijke bijeenkomsten.

De Let’s meet in Maastricht stand (nummer A20) staat geheel in het teken van Maastricht en regio en wordt bemand door sales managers die allen eenzelfde rood polo shirt dragen met daarop de tekst The taste of… (achterzijde) Maastricht (voorzijde). Door de rode polo’s zullen de vertegenwoordigers uit Maastricht uiteraard opvallen en de tekst refereert natuurlijk onder andere aan het Bourgondische karakter van Maastricht en regio. Het MCB is inmiddels vaste deelnemer van de EMIF, om bezoekers ervan te overtuigen dat Maastricht en regio de beste destinatie is voor hun eerstvolgende zakelijke bijeenkomst. Maar dat is niet het enige: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het MCB hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht en omgeving bieden, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst. En Maastricht en regio hébben veel te bieden; er is voor elk wat wils. Business without boundaries zegt het MCB altijd.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.


Noot voor de redactie:

Indien u een afspraak wilt tijdens EMIF om meer te weten te komen over het MCB of over Maastricht en regio als zakelijke destinatie, belt u dan met Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives, +31 (0)6 51 96 77 06. Zij vertegenwoordigt het MCB gedurende EMIF en zal u graag te woord staan. Voor meer informatie over de EMIF kunt u kijken op www.aboutemif.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Trefwoorden: Bijeenkomst, Bureau, Congres, Emif, Evenement, Event, Vergaderen, Zakelijke,