MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT EN REGIO TIJDENS VAKBEURS IMEX

MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT EN REGIO TIJDENS VAKBEURS IMEX van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  21-04-2008
Trefwoorden: Vergaderen, Congres, Vakbeurs

PERSBERICHT


Maastricht, 21 april 2008

MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT EN REGIO VAN 22–24 APRIL 2008 TIJDENS VAKBEURS IMEX IN FRANKFURT

Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 april vindt in Frankfurt de jaarlijkse vakbeurs IMEX plaats. IMEX is dé wereldwijde beurs voor Incentive Travel, Meetings en Events. Natuurlijk is het Maastricht Congres Bureau (MCB) hier ook aanwezig! Op de gezamenlijke stand van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) zal het MCB Maastricht en regio vertegenwoordigen en promoten als dé bestemming voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Maastricht zal dit jaar extra opvallen op de stand doordat de vertegenwoordigers een rood poloshirt dragen met daarop de tekst The taste of… (achterzijde) Maastricht (voorzijde). Het dragen van dit shirt heeft op eerdere beurzen al bewezen succesvol te zijn.

Het Holland Meeting Point (hal 8, standnummer E-100) staat geheel in het teken van Nederland als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Het MCB is nu al een aantal jaren aanwezig bij de IMEX, om bezoekers ervan te overtuigen dat Maastricht en regio de beste bestemming is voor hun zakelijke bijeenkomsten.

Maar dat is niet het enige: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het MCB hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht en omgeving bieden, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst. En Maastricht en regio hébben veel te bieden; er is voor elk wat wils. Business without boundaries zegt het MCB altijd.

Noot voor de redactie:

Indien u een afspraak wilt tijdens de IMEX om meer te weten te komen over het MCB of over Maastricht en regio als zakelijke destinatie, belt u dan met +31 (0)43 328 08 38, wij staan u graag te woord tijdens de beurs. Voor meer informatie over de IMEX kunt u surfen naar www.imex-frankfurt.com. Meer informatie over het MCB vindt u op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38.

Trefwoorden: Congres, Vakbeurs, Vergaderen