MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT & REGIO TIJDENS BEDOUK (PARIJS) 6&7 FEBRUARI

MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT & REGIO TIJDENS BEDOUK (PARIJS) 6&7 FEBRUARI van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  30-01-2008
Trefwoorden: Travel, Advies, Zakelijk

PERSBERICHT


Maastricht, 30 januari 2008

MAASTRICHT CONGRES BUREAU VERTEGENWOORDIGT MAASTRICHT EN REGIO TIJDENS BEDOUK IN PARIJS OP 6 EN 7 FEBRUARI

Op woensdag 6 en donderdag 7 februari vindt in Parijs de jaarlijkse vakbeurs Bedouk plaats. Bedouk is dé Franse beurs voor Incentive Travel, Meetings en Events. Natuurlijk is het Maastricht Congres Bureau (MCB) hier ook aanwezig! Op de gezamenlijke stand van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) zal het MCB Maastricht en regio vertegenwoordigen en promoten als dé destinatie voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Dankzij de komst van de snelle treinverbinding tussen Maastricht, Brussel en Frankrijk, en de aandacht die er is voor milieuvriendelijk reizen, is Maastricht een nóg interessantere bestemming voor Franse planners van zakelijke bijeenkomsten.

Het Holland Meeting Point (hal 5.2/5.3, standnummer 7F2) staat geheel in het teken van Nederland als zakelijke destinatie. Het MCB is nu voor de tweede maal present op Bedouk, om bezoekers ervan te overtuigen dat Maastricht en regio de beste destinatie is voor hun eerstvolgende zakelijke bijeenkomst. Maar dat is niet het enige: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het MCB hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht en omgeving bieden, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst. En Maastricht en regio hébben veel te bieden; er is voor elk wat wils. Business without boundaries zegt het MCB altijd.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.


Noot voor de redactie:

Indien u een afspraak wilt tijdens Bedouk om meer te weten te komen over het MCB of over Maastricht en regio als zakelijke destinatie, belt u dan met Sonja Speth, Sales Manager Congressen, +31 (0)43 328 08 38. Zij vertegenwoordigt het MCB gedurende Bedouk en zal u graag te woord staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Trefwoorden: Advies, Bedouk, Bijeenkomst, Congres, Meeting, Mogelijkheden, Organiseren, Reizen, Toerisme, Travel, Trein, Vakbeurs, Vergadering, Zakelijk,