MAASTRICHT EN REGIO: UIT DE KUNST! MCB ORGANISEERT KUNSTZINNIGE NETWERK BIJEENKOMST VOOR RELATIES

Door: Maastricht Convention Bureau  10-03-2008
Trefwoorden: Netwerk, Vergadering, Congres

PERSBERICHT


Maastricht, 10 maart 2008

MAASTRICHT EN REGIO: UIT DE KUNST!
MAASTRICHT CONGRES BUREAU ORGANISEERT KUNSTZINNIGE NETWERK BIJEENKOMST VOOR RELATIES

Op woensdag 12 maart trakteert het Maastricht Congres Bureau (MCB) organisatoren van zakelijke bijeenkomsten op een kunstzinnige middag. The European Fine Art Fair (TEFAF) vormt een mooie aanleiding om weer te laten zien dat Maastricht en regio een bestemming voor zakelijke bijeenkomsten is die met drie woorden samen te vatten is: uit de kunst! De bijeenkomst rondom TEFAF is inmiddels een succesvolle traditie van het MCB.

De middag begint met een presentatie en een rondleiding in het Bonnefantenmuseum, gevolgd door een lunch in Ipanema. Vervolgens begeeft het gezelschap zich naar de Maastricht-Limburg stand op de TEFAF in MECC Maastricht. Hier kunnen de organisatoren, onder het genot van een hapje en een drankje temidden van duizenden kunstschatten, bijpraten met participanten van het MCB (aanbieders op de vergader- en congresmarkt). Vervolgens krijgen zij uiteraard de gelegenheid op het gemak de mooiste kunst te bewonderen.

Het MCB promoot Maastricht en regio al jaren als bestemming waar ‘business’ heel goed te combineren is met ‘pleasure’. Met deze bijeenkomst wordt dit gegeven nogmaals onderstreept.

Het MCB is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Trefwoorden: Bijeenkomst, Congres, Netwerk, Planner, Tefaf, Vergadering