MAASTRICHT OVERWELDIGT TIJDENS EUROPEAN MEETING INDUSTRY FAIR

MAASTRICHT OVERWELDIGT TIJDENS EUROPEAN MEETING INDUSTRY FAIR van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  31-03-2008
Trefwoorden: Vergaderen, Congres, Meetings

MAASTRICHT OVERWELDIGT TIJDENS EUROPEAN MEETING INDUSTRY FAIR

Op 19 en 20 maart vertegenwoordigden 11 participanten van het Maastricht Congres Bureau (MCB), te weten Bilderberg Crowne Plaza, Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, Beaumont, Stayokay, Maastricht Events Company, Kasteel Vaeshartelt, VVV Maastricht, Golden Tulip Apple Park, TreaT, Apart Hotel Randwyck en Houben Mediatechniek, samen met het MCB Maastricht en regio als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten tijdens de European Meeting Industry Fair (EMIF) in Brussel.

De Let’s meet in Maastricht stand stond geheel in het teken van Maastricht en regio en werd bemand door sales managers die allen eenzelfde rood polo shirt droegen met daarop de tekst The taste of… (achterzijde) Maastricht (voorzijde). Door de rode polo’s vielen de vertegenwoordigers uit Maastricht uiteraard op. De tekst refereert uiteraard onder andere aan het Bourgondische karakter van Maastricht en regio.

De bezoekers van de beurs, internationale planners van zakelijke bijeenkomsten, verklaarden overweldigd te zijn door Maastricht. Het leek alsof Maastricht en regio de enige beursdeelnemer was. Hiermee is het doel van het MCB bereikt: met veel mensen tegelijk deze regio promoten, canvassen dus, teneinde Maastricht en regio op de kaart te zetten.

Het MCB is inmiddels vaste deelnemer van de EMIF, om bezoekers ervan te overtuigen dat Maastricht en regio de beste destinatie is voor hun eerstvolgende zakelijke bijeenkomst. Maar dat is niet het enige: als bezoekers inderdaad een bijeenkomst in Maastricht of omgeving willen organiseren, adviseert het MCB hen, geheel gratis, over de mogelijkheden die Maastricht en omgeving bieden, afgestemd op de specifieke wensen die de organisator heeft voor deze specifieke bijeenkomst.


Noot voor de redactie:

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Trefwoorden: Congres, Emif, Meetings, Vergaderen,