Maastricht sluit succesvolle salesweek Duitse meeting markt af

Maastricht sluit succesvolle salesweek Duitse meeting markt af van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  21-11-2008
Trefwoorden: Vergaderen, Congres, Meeting

PERSBERICHT


Maastricht, 21 november 2008

MAASTRICHT SLUIT SUCCESVOLLE SALESWEEK DUITSE MEETING MARKT AF

De afgelopen week stond Duitsland wat het Maastricht Congres Bureau (MCB) betreft geheel in het teken van Maastricht & regio! Samen met Amrâth Grand Hotel de l’Empereur en Kasteel Altembrouck zette het MCB Maastricht & regio nader op de kaart als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten en congressen. Zij deden dit door middel van bedrijfsbezoeken in onder meer Keulen en Düsseldorf.

In drie dagen werden maar liefst 12 (potentiële) klanten bezocht. ‘Door middel van een presentatie op hun eigen kantoor werd men helemaal op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen op het gebied van vergaderen en congresseren in Maastricht & regio. En met succes: we hebben de mensen dusdanig geënthousiasmeerd dat we gelijk al diverse voorstellen voor hen mogen maken!’ aldus Tamara Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het MCB.

Wilt u meer informatie ontvangen over Maastricht en regio of het Maastricht Congres Bureau, kijkt u dan eens op www.maastrichtcongresbureau.nl of bel +31 (0)43 328 08 38.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht. De volledige adresgegevens zijn: Maastricht Congres Bureau | Het Dinghuis, Kleine Staat 1 | 6211 ED MAASTRICHT | NEDERLAND

Trefwoorden: Congres, Duistland, Düsseldorf, Meeting, Mice, Vergaderen