RONALD TOMBROEK NIEUW BESTUURSLID MAASTRICHT CONGRES BUREAU

RONALD TOMBROEK NIEUW BESTUURSLID MAASTRICHT CONGRES BUREAU van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  18-04-2008
Trefwoorden: Hotels, Zakelijk, Congres

PERSBERICHTMaastricht, 18 april 2008


RONALD TOMBROEK NIEUW BESTUURSLID MAASTRICHT CONGRES BUREAU

Ronald Tombroek, General Manager van Eden Hotel La Bergère, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau (MCB). Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht en regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Participanten van deze stichting zijn: MECC Maastricht, VVV Maastricht, Hotels en Overige dienstverleners. Als bestuurslid zal Tombroek de belangen van de aangesloten hotels behartigen.

Ronald Tombroek, 41 jaar en woonachtig in Maastricht, is tevens bestuurslid van de SaHoT (Samenwerkende Hotels).

Naast Tombroek bestaat het MCB-bestuur uit: de heer R. Stevens (onafhankelijk voorzitter), mevrouw M. Roovers (namens de dienstverleners) de heer R. Hanssen (namens MECC Maastricht) en de heer N. Bos (namens VVV Maastricht). De dagelijkse zaken worden afgehandeld door Directeur Marcel Knols, Sales Manager Meetings & Incentives Tamara Weide, Sales Manager Congressen Sonja Speth en Sales Coördinator Katja Otten.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.

Trefwoorden: Bijeenkomsten, Congres, Hotels, Mecc, Vvv, Zakelijk