SONJA SPETH NIEUWE SALES MANAGER MAASTRICHT CONGRES BUREAU

SONJA SPETH NIEUWE SALES MANAGER MAASTRICHT CONGRES BUREAU van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  28-03-2007
Trefwoorden: Evenement, Vergadering, Expositie

Maastricht, 28 maart 2007


SONJA SPETH NIEUWE SALES MANAGER MAASTRICHT CONGRES BUREAU

De lente begint goed voor het Maastricht Congres Bureau (MCB): het heeft per 1 april 2007 een nieuwe Sales Manager Congressen, Sonja Speth. Het team van het MCB is hiermee compleet. Samen met directeur Marcel Knols en collega’s Karin Bogman, Sales Manager Meetings & Incentives en Katja Otten, Sales Assistant, zal Sonja Maastricht en regio als dé toonaangevende congres- en vergaderdestinatie in de markt gaan zetten.


Sonja Speth is 26 jaar en is geen onbekende in de MICE branche en toeristische wereld. In 2003 heeft zij de NHTV in Breda afgerond, waarna zij een jaar werkzaam is geweest op de informatieafdeling van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) in Londen. Daarna heeft zij een jaar in Fuerteventura gewerkt voor een Engelse touroperator, waarna zij teruggekeerd is naar Maastricht. Na enige tijd in een andere branche werkzaam te zijn geweest (in de commerciële binnendienst bij een Amerikaans bedrijf in Eygelshoven), keerde ze in 2006 terug in de Toeristische sector: ze ging werken op de afdeling Reserveringen van de VVV Maastricht. En nu komt ze dus het team van het Maastricht Congres Bureau versterken!

Zij kijkt er erg naar uit Maastricht en regio bij de congresorganisatoren onder de aandacht te brengen en zo veel mogelijk congressen voor Maastricht en regio te werven. Sonja: ‘het is duidelijk dat Maastricht en regio congresorganisatoren en -deelnemers heel veel te bieden heeft, zéker nu de Maastricht-Brussel express (Hoge Snelheids Lijn, red.) de stad per trein nóg sneller, goedkoper en beter bereikbaar maakt voor mensen die uit Londen, Parijs en Brussel komen. En natuurlijk voor reizigers die gebruik maken van het internationale Brussels Airport! Ik verheug me er dan ook erg op de organisatoren en deelnemers van congressen hiervan te overtuigen’. Zij zal hiervoor onder mee veelvuldig samenwerken met het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC Maastricht).


Noot voor de redactie:

Foto: Het Maastricht Congres Bureau team, met rechts Sonja Speth, in het midden Karin Bogman en Katja Otten geheel links. Indien u de foto in hoge resolutie wenst te ontvangen, belt u dan met +31 (0)43 328 08 38.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.

Trefwoorden: Congres, Congresdeelname, Evenement, Expositie, Maastricht-brussel Express, Mcb, Mecc, Meeting, Mice, Organiseren, Toerisme, Trein, Vergadering, Zakelijke Bijeenkomst,