TAMARA WEIDE NIEUWE SALES MANAGER MAASTRICHT CONGRES BUREAU

TAMARA WEIDE NIEUWE SALES MANAGER MAASTRICHT CONGRES BUREAU van Maastricht Convention Bureau

Door: Maastricht Convention Bureau  23-08-2007
Trefwoorden: Restaurant, Bureau, Sales

PERSBERICHT


Maastricht, 23 augustus 2007


TAMARA WEIDE NIEUWE SALES MANAGER MAASTRICHT CONGRES BUREAU

Sinds 15 augustus heeft het Maastricht Congres Bureau (MCB) een nieuwe Sales Manager Meetings & Incentives: Tamara Weide. Het team van het MCB is hiermee compleet. Samen met directeur Marcel Knols en collega’s Sonja Speth, Sales Manager Congressen en Katja Otten, Sales Coördinator, zal Tamara Maastricht en regio als dé toonaangevende congres- en vergaderdestinatie in de markt gaan zetten.

Tamara Weide is geen onbekende in de branche: tien jaar lang was zij werkzaam bij Camile Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Na haar studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag begon Tamara haar carrière in 1997 bij Château St. Gerlach. Daar heeft zij gewerkt op de afdelingen receptie, reserveringen en vervolgens ging zij aan de slag als salesmanager op de afdeling sales.

Vanuit Château St. Gerlach was de stap snel gezet naar het hoofdkantoor van de Oostwegelgroep en werd Tamara
verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten van Camille Oostwegel ChâteauHotels &- Restaurants. Na 10 jaar met veel plezier daar gewerkt te hebben, wil Tamara haar salesportefeuille vergroten en gaat ze nu bij het MCB Maastricht en regio verkopen als bestemming voor Meetings & Incentives.

Tamara Weide brengt naar het MCB haar ervaring, kennis en netwerk mee die ze in de afgelopen jaren heeft opgebouwd binnen de branche. Het team is dan ook verheugd dat Maastricht & regio nu nog beter onder de aandacht gebracht kan worden bij de organisatoren van meetings & incentives. Streven is hiermee zo veel mogelijk bijeenkomsten voor Maastricht & regio te werven. Maastricht & regio heeft organisatoren én deelnemers immers heel veel te bieden.

‘Als je een visitekaartje mag zijn voor Maastricht en regio op Meetings &- Incentives gebied, dan is dat niet alleen een ontzettende leuke uitdaging, maar ook iets om trots op te zijn!’, aldus Tamara Weide.


Noot voor de redactie:
Indien u bovenstaande foto in hoge resolutie wenst te ontvangen, belt u dan met +31 (0)43 328 08 38.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Knols, directeur Maastricht Congres Bureau, telefoon +31 (0)43 328 08 38. Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau (MCB) is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht en regio. Het MCB heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht en regio. Het MCB houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.
this project is co-financed by the European Union

Trefwoorden: Bureau, Château, Congres, Mcb, Meetings, Oostwegel, Restaurant, Sales